• Ocupació: Coordinats amb el Servei Local d’Ocupació, des de l’Àrea de Joventut es dóna suport als i les joves amb tot allò vinculat a l’ocupació i a la recerca de feina. Oferim eines que ajudin al jove a la recerca de feina i els donem assessorament en aspectes vinculats al món laboral.
  • Formació: Assessorament sobre els diferents itineraris formatius que tenen els joves. Activitats per a conèixer els nous itineraris formatius. Assessorament per a tornar a estudiar. Estudiar a l’estranger. Mobilitat internacional.
  • Salut: a través del Pla de Prevenció de drogues i promoció de la salut C17, tracta les quatres temàtiques principals relacionades amb la promoció de la salut entre els joves: drogues i el seu consum, sexualitat i afectivitat, alimentació saludable, i usos i abusos de les noves tecnologies.
  • Suport a entitats: Informació i assessorament sobre com fer una entitat. Col·laborem amb les entitats juvenils en l’elaboració de les seves activitats, tant pel que fa al suport tècnic, com amb suport econòmic a través de convenis i subvencions, com en la cessió d’infraestructures.
  • Cultura i Oci: L’Àrea de Joventut conjuntament amb l’Àrea de Cultura i l’Àrea de Participació Ciutadana organitza la Festa Major. A més al llarg de l’any, l’Àrea de Joventut organitza diferents activitats culturals i d’oci adreçades als i les joves de la Garriga: divendres a la fresca el mes de juliol, activitats d’estiu, Túnel del Terror, Activitats de Nadal, Festa de Cap d’Any, tallers i activitats del Casal de Joves.
  • L’Àrea de Joventut als Instituts de Secundària: Amb l’objectiu d’estar on són els i les joves, l’Àrea de Joventut té una presència important als Instituts de Secundària de la Garriga. Un cop a la setmana, personal de l’Àrea de Joventut va a l’Institut Vil·la Romana, a l’Institut Manel Blancafort i a l’Escola Sant Lluís. Tallers, xerrades i formació.
  • Casal de Joves: El Casal de Joves disposa d’un espai de trobada on els i les joves poden fer les seves activitats, amb jocs de taula, tennis taula, futbolin, ordinadors, Internet, espai wifi... El Casal és un espai per a que els i les joves facin les seves propostes i puguin tirar endavant les seves activitats.
  • Punt d’Informació Juvenil. Al Punt d’Informació Juvenil es pot trobar informació i assessorament sobre tots aquells temes d’interès per als i les joves: ocupació, habitatge, salut, formació, oci i lleure i entitats. El Punt d’Informació Juvenil disposa d’espai d’autoconsulta, ordinadors, espai wifi i cartellera d’anuncis.
Darrera actualització: 16.08.2013 | 11:52
Darrera actualització: 16.08.2013 | 11:52