L’ Àrea de Joventut s’encarrega de tot el que té a veure amb els i les joves de la Garriga: ocupació, formació, salut, habitatge, oci i lleure, suport a entitats juvenils i participació jove. Des de Joventut es fan polítiques que volen donar resposta a les necessitats dels i les joves del municipi i amb l’objectiu de garantir la igualtat d’oportunitats. El món dels i les joves és transversal i l’Àrea de Joventut també, és per això que des d’aquesta àrea es treballa de manera coordinada amb la resta d’àrees de l’Ajuntament en tot allò que té a veure amb els joves.

Ocupació, formació, suport a les entitats, salut i el servei PIJ i Casal de Joves són els principals àmbits d'actuació de l'àrea.

Notícies

 • 18 d'abril de 2018 La Garriga es prepara per un Sant Jordi ple d’activitats Cartell Sant Jordi 2018

  En la diada del 23 d’abril,  les activitats per a tots els públics acompanyaran les parades de roses i llibres. També s’han programat tallers i espectacles pels dies previs.

 • 17 d'abril de 2018 Es busquen grups locals per tocar a la Festa Major Concurs grups locals

  L’Ajuntament de la Garriga organitza un concurs adreçat a grups musicals locals. El guanyador podrà tocar a l’espai de nit de la festa major 2018.

 • 3 d'abril de 2018 Un centenar de tallers per promoure la salut tallers C17

  El Pla de Prevenció de Drogues i Promoció de la Salut C17 ofereix, durant el curs 2017-2018, més d’un centenar de tallers a alumnat de secundària, batxillerat i cicles formatius dels instituts Vil.la Romana, Manuel Blancafort, l’escola Sant Lluís Gonçaga i l’ISCAT.

 • 5 de febrer de 2018 El Casal organitza una esquiada esquiada

  El Casal de Joves i el PicaJoves ha programat una esquiada pel proper dilluns 12 de febrer (festa escolar) per a a joves de la Garriga i de l’Ametlla.

 • 26 de gener de 2018 Bona salut del jovent de la Garriga enquesta jovent la garriga

  El jovent de la Garriga gaudeix de bona salut. Aquesta és la principal conclusió dels resultats d’una enquesta realitzada a alumnat de 4rt d’ESO dels instituts Vil·la Romana i Manuel Blancafort i de l’escola Sant Lluís.

Activitats

Darrera actualització: 24.01.2018 | 11:21