L’ Àrea de Joventut s’encarrega de tot el que té a veure amb els i les joves de la Garriga: ocupació, formació, salut, habitatge, oci i lleure, suport a entitats juvenils i participació jove. Des de Joventut es fan polítiques que volen donar resposta a les necessitats dels i les joves del municipi i amb l’objectiu de garantir la igualtat d’oportunitats. El món dels i les joves és transversal i l’Àrea de Joventut també, és per això que des d’aquesta àrea es treballa de manera coordinada amb la resta d’àrees de l’Ajuntament en tot allò que té a veure amb els joves.

Ocupació, formació, suport a les entitats, salut i el servei PIJ i Casal de Joves són els principals àmbits d'actuació de l'àrea.

Notícies

  • 11 d'abril de 2019 Ludoteca de Setmana Santa Ludoteca

    El Punt d’Informació Juvenil (PIJ) organitza, els dies 15 i 16 d’abril, la ludoteca de Setmana Santa. El servei funcionarà de 10.30 h a 13.30 h a l’Auditori de l’Escola de Música i anirà a càrrec d’alumnes del Curs de Cangurs.

  • 1 de març de 2019 La Fira de la Botifarra, a "El Garric" del mes de març Garric març 2019

    La 8a edició de la Fira de la Botifarra és el tema de portada del butlletí municipal del mes de març. La revista explica les novetats i activitats programades al voltant d’aquesta cita, ja ineludible a la Garriga.

  • 22 de febrer de 2019 El Carnaval 2019 arriba el 2 de març Carnaval 2019

    El Passeig serà el punt d’inici de la desfilada de carrosses i les comparses del Carnaval 2019, que se celebrarà el proper dissabte 2 de març.

Activitats

Darrera actualització: 24.01.2018 | 11:21