L’ Àrea de Joventut s’encarrega de tot el que té a veure amb els i les joves de la Garriga: ocupació, formació, salut, habitatge, oci i lleure, suport a entitats juvenils i participació jove. Des de Joventut es fan polítiques que volen donar resposta a les necessitats dels i les joves del municipi i amb l’objectiu de garantir la igualtat d’oportunitats. El món dels i les joves és transversal i l’Àrea de Joventut també, és per això que des d’aquesta àrea es treballa de manera coordinada amb la resta d’àrees de l’Ajuntament en tot allò que té a veure amb els joves.

Ocupació, formació, suport a les entitats, salut i el servei PIJ i Casal de Joves són els principals àmbits d'actuació de l'àrea.

Notícies

 • 25 de maig de 2018 Corpus, portada al Garric de juny Portada El Garric juny 2018

  La Garriga es prepara per viure una de les celebracions més esperades de l’any, per això, dediquem la portada del butlletí municipal a la festa de Corpus.

 • 25 de maig de 2018 Concert solidari d'Hotel Cochambre Hotel Cochambre

  L'Associació Projecte Mexcla't i l'Ajuntament organitzen un Concert Solidari, a càrrec d’Hotel Cochambre, el divendres 1 de Juny a les 23.30 h a la Pista Numero 2 (Zona de Ca n’Illa).

 • 24 de maig de 2018 Les activitats de Corpus arrenquen el 25 de maig Clavellot, Ginesta i Pellofa

  La programació de Corpus arrenca divendres 25 de maig, amb la inauguració de l’exposició "Corpus 2018", a la sala Andreu Dameson, i amb el correfoc del Front Diabòlic, que donarà el tret de sortida oficial a la celebració.

 • 18 de maig de 2018 Resultats del sorteig de places pel Quercus 2018 Cartell Quercus

  Ja podeu consultar el resultat del sorteig de les 100 places per al casal esportiu municipal Quercus 2018 realitzat aquest divendres. La formalització de les inscripcions es pot fer entre el 22 i el 31 de maig.

 • 17 de maig de 2018 La sala d’estudi de la Biblioteca tornarà a obrir el 22 de maig Sala d'estudi

  A partir de dimarts 22 de maig i fins al 22 de juny, romandrà oberta la sala d’estudi de la Biblioteca Núria Albó de la Garriga.

Activitats

Darrera actualització: 24.01.2018 | 11:21