L’ Àrea de Joventut s’encarrega de tot el que té a veure amb els i les joves de la Garriga: ocupació, formació, salut, habitatge, oci i lleure, suport a entitats juvenils i participació jove. Des de Joventut es fan polítiques que volen donar resposta a les necessitats dels i les joves del municipi i amb l’objectiu de garantir la igualtat d’oportunitats. El món dels i les joves és transversal i l’Àrea de Joventut també, és per això que des d’aquesta àrea es treballa de manera coordinada amb la resta d’àrees de l’Ajuntament en tot allò que té a veure amb els joves.

Ocupació, formació, suport a les entitats, salut i el servei PIJ i Casal de Joves són els principals àmbits d'actuació de l'àrea.

Notícies

  • 12 de juny de 2019 Formació "Joves Agents d'Igualtat" Joves Agents d'Igualtat

    Amb l’objectiu de promoure la reflexió envers la diversitat sexual, sexoafectiva i de gènere dins el món juvenil, les àrees de Joventut i d’Igualtat de l’Ajuntament organitzen la formació “Joves agents d’igualtat”, adreçada a nois i noies d’entre 14 i 24 anys.

  • 21 de maig de 2019 El Festival de la Infància, molt a prop festival infancia la garriga

    El Festival de la Infància de la Garriga, que va néixer fa quatre anys amb l’objectiu d’incentivar activitats i accions per als nens i nenes del poble, torna els propers 1 i 2 de juny amb moltes més propostes. En la seva 4a edició, la programació del festival comptarà amb diversos espais i, un cop més, oferirà alternatives per a infants de totes les edats.

  • 9 de maig de 2019 1a edició del Garrimusic garrimusic

    L’Auditori de l’Escola Municipal de Música serà l’escenari on actuaran el grups  de joves que s’han presentat a la primera edició del Garrimusic, un concurs per identificar i donar suport a incitatives musicals de joves del poble i la comarca. El concert on els grups participants podran mostrar el seu talent es farà dissabte 11 de maig a les 20 h i serà obert a tothom.

Activitats

Darrera actualització: 24.01.2018 | 11:21