L’ Àrea de Joventut s’encarrega de tot el que té a veure amb els i les joves de la Garriga: ocupació, formació, salut, habitatge, oci i lleure, suport a entitats juvenils i participació jove. Des de Joventut es fan polítiques que volen donar resposta a les necessitats dels i les joves del municipi i amb l’objectiu de garantir la igualtat d’oportunitats. El món dels i les joves és transversal i l’Àrea de Joventut també, és per això que des d’aquesta àrea es treballa de manera coordinada amb la resta d’àrees de l’Ajuntament en tot allò que té a veure amb els joves.

Ocupació, formació, suport a les entitats, salut i el servei PIJ i Casal de Joves són els principals àmbits d'actuació de l'àrea.

Notícies

 • 5 de febrer de 2018 El Casal organitza una esquiada esquiada

  El Casal de Joves i el PicaJoves ha programat una esquiada pel proper dilluns 12 de febrer (festa escolar) per a a joves de la Garriga i de l’Ametlla.

 • 26 de gener de 2018 Bona salut del jovent de la Garriga enquesta jovent la garriga

  El jovent de la Garriga gaudeix de bona salut. Aquesta és la principal conclusió dels resultats d’una enquesta realitzada a alumnat de 4rt d’ESO dels instituts Vil·la Romana i Manuel Blancafort i de l’escola Sant Lluís.

 • 18 de gener de 2018 Presentació d'una enquesta sobre hàbits d'adolescents enquesta hàbits salut adolescents

  El proper 23 de gener es farà la presentació dels resultats de l'enquesta sobre hàbits relacionats amb la salut per alumnes de 4rt d'ESO del municipi.

 • 29 de desembre de 2017 Jocs i entrega de cartes, al Campament Reial campament reial

  Per rebre els Reis de l'Orient com cal i crear caliu, al Campament Reial, que funcionarà els dies 2, 3 i 4 de gener a la tarda a la plaça de Can Dachs, hi haurà jocs i espectacles.

 • 27 de desembre de 2017 Cap d’Any per a totes les edats cap d'any la garriga

  Com en els últims anys, a la Garriga se celebra la revetlla de Cap d’Any dues vegades.

   

   

Activitats

Darrera actualització: 24.01.2018 | 11:21