s:952:"

L’ àrea d’Esports de l’Ajuntament de la Garriga s'encarrega de gestionar les instal·lacions esportives del municipi i de promocionar activitats físic/esportives que siguin beneficioses pel conjunt de la població. A més, també coordina i recolza les entitats esportives en tot allò que sigui del seu interès i les assessora en temes de l’àmbit esportiu a entitats i ciutadans que ho demanin.


D'altra banda, l'àrea d'Esports gestiona diferents projectes com són l'Esport Escolar, la Gimnàstica per a gent gran, la gimnàstica de manteniment, el Kàrate, la Cursa Popular i el Casal d'Estiu Quercus.

";

Notícies

 • 20 d'abril de 2018 Jornades esportives, un espai de convivència Jornades esportives

  El proper 24 d’abril, s’organitzarà, un any més, la diada de les Jornades Esportives de la Garriga, un esdeveniment que esperen, amb molta emoció els nens i nenes de sisè de primària.

 • 16 d'abril de 2018 Torna la caminada nocturna Caminada nocturna

  La caminada nocturna tornarà a ser el plat fort de la festa del barri de Montserrat que es farà del 26 al 28 d’abril.

 • 12 d'abril de 2018 Homenatge a les monges de Puiggraciós Aplec de Puiggraciós

  L’Aplec de Puiggraciós, que es farà el proper 22 d’abril, homenatjarà aquest any a les monges “per la seva tasca al capdavant del santuari des de l’any 1973”.

 • 5 d'abril de 2018 Dia Mundial de l’Exercici Físic passeig fluvial la garriga

  El CAP organitza el proper 6 d’abril la 1a caminada del Dia Mundial de l´exercici físic.

 • 4 d'abril de 2018 Renovació als equipaments esportius pavelló can violí

  Durant aquest mes de març s'estan renovant les pistes poliesportives exteriors de Can Noguera i s'han canviat els focus del pavelló de Can Violí.

Activitats

Darrera actualització: 20.08.2013 | 01:01