L’ àrea d’Esports de l’Ajuntament de la Garriga s'encarrega de gestionar les instal·lacions esportives del municipi i de promocionar activitats físic/esportives que siguin beneficioses pel conjunt de la població. A més, també coordina i recolza les entitats esportives en tot allò que sigui del seu interès i les assessora en temes de l’àmbit esportiu a entitats i ciutadans que ho demanin.


D'altra banda, l'àrea d'Esports gestiona diferents projectes com són l'Esport Escolar, la Gimnàstica per a gent gran, la gimnàstica de manteniment, el Kàrate, la Cursa Popular i el Casal d'Estiu Quercus.

Notícies

  • 18 de febrer de 2019 La Mitja omplirà d’esport els carrers de la Garriga La Mitja

    La Mitja Marató torna, enguany, amb un canvi de data, ja que se celebrarà aquest diumenge, 24 de febrer.

  • 12 de febrer de 2019 Novetats en la travessa Viladrau-la Garriga Travessa Viladrau - la Garriga

    La tradicional caminada se celebra aquest any el dia 17 de març, per garantir unes millors condicions climatològiques, i per primer cop es podrà fer un recorregut més curt amb sortida des de Collformic.

  • 11 de febrer de 2019 Comencen les obres a la Pista 1 Pista 1

    Amb l’objectiu de millorar l’estat i els serveis de la Pista 1, l’Ajuntament inicia avui les obres d’adequació d’aquest equipament esportiu. El projecte preveu l’enderroc de la tanca metàl·lica que delimita la pista per la part superior, a l’alçada del carrer Pere Ballús, que es troba molt malmesa.

Darrera actualització: 19.06.2018 | 12:32