L’ àrea d’Esports de l’Ajuntament de la Garriga s'encarrega de gestionar les instal·lacions esportives del municipi i de promocionar activitats físic/esportives que siguin beneficioses pel conjunt de la població. A més, també coordina i recolza les entitats esportives en tot allò que sigui del seu interès i les assessora en temes de l’àmbit esportiu a entitats i ciutadans que ho demanin.


D'altra banda, l'àrea d'Esports gestiona diferents projectes com són l'Esport Escolar, la Gimnàstica per a gent gran, la gimnàstica de manteniment, el Kàrate, la Cursa Popular i el Casal d'Estiu Quercus.

Notícies

 • 4 d'abril de 2019 La Garriga acull el playoff de la lliga femenina de voleibol Barça Femení

  Aquest cap de setmana Garriga acollirà els partits de volei femení entre el Barça i el Feel Volley Acobendas de Madrid. Els equips disputaran els seus dos primers enfrontaments sobre el terreny de joc del poliesportiu de Can Noguera, i el millor d'un total de cinc trobades s'adjudicarà el seu lloc a la final de la lliga Iberdrola, que determinarà qui són les campiones.

   

 • 1 de març de 2019 La Fira de la Botifarra, a "El Garric" del mes de març Garric març 2019

  La 8a edició de la Fira de la Botifarra és el tema de portada del butlletí municipal del mes de març. La revista explica les novetats i activitats programades al voltant d’aquesta cita, ja ineludible a la Garriga.

 • 27 de febrer de 2019 La caldera de biomassa ja escalfa el pavelló de Can Noguera Caldera biomassa

  La xarxa de calor, connectada ja al pavelló esportiu, ha entrat en funcionament, en mode de proves.

Activitats

Darrera actualització: 19.06.2018 | 12:32