s:952:"

L’ àrea d’Esports de l’Ajuntament de la Garriga s'encarrega de gestionar les instal·lacions esportives del municipi i de promocionar activitats físic/esportives que siguin beneficioses pel conjunt de la població. A més, també coordina i recolza les entitats esportives en tot allò que sigui del seu interès i les assessora en temes de l’àmbit esportiu a entitats i ciutadans que ho demanin.


D'altra banda, l'àrea d'Esports gestiona diferents projectes com són l'Esport Escolar, la Gimnàstica per a gent gran, la gimnàstica de manteniment, el Kàrate, la Cursa Popular i el Casal d'Estiu Quercus.

";

Notícies

 • 19 d'octubre de 2017 Recuperació de la Nit de l’Esport per homenatjar les entitats Nit de l'Esport

  El proper 27 d’octubre, l’Ajuntament homenatjarà a les entitats esportives durant la Nit de l’Esport.

 • 16 d'octubre de 2017 Subvencions a esportistes esport

  L’Àrea d’Esports ha obert una convocatòria de les subvencions per a esportistes de 6 a 16 anys de la Garriga amb necessitats econòmiques i que hagin fet activitat durant la temporada 2016/ 2017.

 • 14 de juliol de 2017 Obertes les inscripcions de Festa Major Esgarrinxada infantil

  La Festa Major compta amb una vintena d'activitats amb inscripció prèvia que cal fer a l'OAC, al web municipal, directament a les entitats o just abans de la sessió.

 • 14 de juliol de 2017 1r Trial 4x4 trial

  L'Automòbil Club la Garriga organitza el cap de setmana del 22 i 23 de juliol el primer Trial 4X4 obert al públic en general.

 • 12 de juliol de 2017 Digitalització dels tràmits administratius gestor documental la garriga

  Per tal d'aconseguir un A juntament més àgil i transparent, des d'inici del mes de juny es va implantar un nou programa de gestor d'expedients electrònics.

Activitats

Darrera actualització: 20.08.2013 | 01:01