s:952:"

L’ àrea d’Esports de l’Ajuntament de la Garriga s'encarrega de gestionar les instal·lacions esportives del municipi i de promocionar activitats físic/esportives que siguin beneficioses pel conjunt de la població. A més, també coordina i recolza les entitats esportives en tot allò que sigui del seu interès i les assessora en temes de l’àmbit esportiu a entitats i ciutadans que ho demanin.


D'altra banda, l'àrea d'Esports gestiona diferents projectes com són l'Esport Escolar, la Gimnàstica per a gent gran, la gimnàstica de manteniment, el Kàrate, la Cursa Popular i el Casal d'Estiu Quercus.

";

Notícies

 • 7 de febrer de 2018 Ajornada la travessa Viladrau-la Garriga travessa viladrau la garriga

  La travessa Viladrau-la Garriga, que s'havia de portar a terme aquest diumenge 11 de febrer, queda ajornada fins l'11 de març.

 • 6 de febrer de 2018 El pressupost 2018 creix un 6% pressupostos

  El pressupost municipal per aquest 2018 augmenta un 6% i se situa en 18.678.125 euros

   

 • 5 de febrer de 2018 El Casal organitza una esquiada esquiada

  El Casal de Joves i el PicaJoves ha programat una esquiada pel proper dilluns 12 de febrer (festa escolar) per a a joves de la Garriga i de l’Ametlla.

 • 1 de febrer de 2018 El Cicle de Joves Intèrprets, a la portada del Garric Portada El Garric 165 la garriga

  El Cicle de Joves intèrprets, que organitza l'Escola Municipal de Música, oferirà del 23 de febrer i fins al 20 d’abril 5 concerts és el tema de portada del butlletí de febrer.

 • 31 de gener de 2018 La Mitja Marató tornarà a passar pel centre del poble la mitja

  La Mitja Marató d'aquest diumenge tornarà a passar per la plaça de l'Església de la Garriga. Aquest és un dels canvis del recorregut de la cursa que també patirà modificacions respecte a la de l’any passat, degut a les obres que es fan als diferent municipis.

Darrera actualització: 20.08.2013 | 01:01