L’ àrea d’Esports de l’Ajuntament de la Garriga s'encarrega de gestionar les instal·lacions esportives del municipi i de promocionar activitats físic/esportives que siguin beneficioses pel conjunt de la població. A més, també coordina i recolza les entitats esportives en tot allò que sigui del seu interès i les assessora en temes de l’àmbit esportiu a entitats i ciutadans que ho demanin.


D'altra banda, l'àrea d'Esports gestiona diferents projectes com són l'Esport Escolar, la Gimnàstica per a gent gran, la gimnàstica de manteniment, el Kàrate, la Cursa Popular i el Casal d'Estiu Quercus.

Notícies

  • 9 d'agost de 2018 Valoració de la Festa Major festa major

    La Comissió de Festa Major vol recollir el màxim d'opinions per tal de poder millorar la programació, el tipus d'activitats i la durada de la festa; així com repetir, descartar o reorganitzar aquells actes que es suggereixin.

  • 8 d'agost de 2018 Horaris d'estiu dels equipaments municipals horari estiu biblioteca

    Els diferents equipaments municipals canvien l'horari durant l'estiu.

  • 7 d'agost de 2018 Centenars de garriguencs i garriguenques es bolquen amb la Festa Major txarango

    Un any més, la Garriga es va bolcar amb la seva Festa Major. Entre els dies 2 i 5 d’agost, els garriguencs i garriguenques van sortir al carrer a gaudir del centenar d’activitats programades com concerts, correfocs, sopars populars, jocs, atraccions, espectacles...

Activitats

Darrera actualització: 19.06.2018 | 12:32