Les associacions són constituïdes per tres o més persones que s'uneixen de manera voluntària, lliure i solidària per aconseguir, sense afany de lucre, una finalitat comuna d'interès general i es comprometen a posar en comú llurs coneixements, activitats o recursos econòmics amb caràcter temporal o indefinit.
 

A la Garriga, amb més d’un centenar d’entitats, compta amb un teixit associatiu molt ampli, variat i actiu.

Les associacions i entitats legalment constituïdes, així com els col•lectius estables sense afany de lucre, que tinguin la seva seu social i/o activitat habitual al municipi, es poden inscriure Registre al municipal d’entitats. D’aquesta manera formaran part del fitxer municipal i podran gaudir de la cessió d’espais i material, rebran informació de l’Ajuntament i d’altres entitats,....

Notícies

 • 11 de juny de 2018 La 3a edició del Gastronòmada comptarà amb una trobada d’instagramers Gastronomada

  Foodtrucks , productes locals, parades de dissenyadors i artesans locals i de segona mà, música i activitats per a petits i grans. És el ventall de propostes que ofereix la tercera edició del festival Gastronòmada la Garriga, que se celebrarà els dies 15 i 16 de juny.

 • 5 de juny de 2018 La gran nit del comerç Nit dels Aparadors

  Divendres 8 de juny, arriba la 6a edició de la Nit dels Aparadors, una cita que compta amb espectacles, promocions i el veredicte del 33è Concurs d’Aparadors.

 • 1 de juny de 2018 El Corpus torna a omplir de color la Garriga Catifes Corpus

  Corpus, una de les festivitats més emblemàtiques de la Garriga, arriba enguany el dia 3 de juny, amb una jornada que comptarà amb les catifes de flors com a element protagonista.

 • 31 de maig de 2018 L’Ou com balla fa 10 anys! Ou com balla

  Per celebrar el desè aniversari de l’Ou com balla s’estrenarà una nova Font d’acer inoxidable i més robusta. També es farà un acte de celebració el mateix dia de Corpus.

 • 30 de maig de 2018 Nova exposició a la Fundació Maurí mostra fundació maurí

  La Fundació Maurí de la Garriga (carrer de Cardedeu, 17) acollirà els dies 2 i 3 de juny una exposició de capelletes itinerants amb el nom “De les capelletes d’ermità a les capelletes de visita domiciliària”.

Darrera actualització: 21.06.2017 | 09:39