Les associacions són constituïdes per tres o més persones que s'uneixen de manera voluntària, lliure i solidària per aconseguir, sense afany de lucre, una finalitat comuna d'interès general i es comprometen a posar en comú llurs coneixements, activitats o recursos econòmics amb caràcter temporal o indefinit.

A la Garriga, amb més d’un centenar d’entitats, compta amb un teixit associatiu molt ampli, variat i actiu. Les seves dades i activitats les podeu trobar recollides en una web d'entitats

Les associacions i entitats legalment constituïdes, així com els col·lectius estables sense afany de lucre, que tinguin la seva seu social i/o activitat habitual al municipi, es poden inscriure Registre al municipal d’entitats. D’aquesta manera formaran part del fitxer municipal i podran gaudir de la cessió d’espais i material, rebran informació de l’Ajuntament i d’altres entitats,....

Notícies

  • 1 d'agost de 2019 Per un correfoc segur correfoc la garriga

    Com cada any, des de l'Ajuntament i el Front Diabòlic es recomanen diferents mesures a participants i comerços per tal que els diferents correfocs de Festa Major siguin activitats segures.

  • 31 de juliol de 2019 Concert de presentació del CD ‘Sardanistes garriguencs’ cd sardanistes la garriga

    El proper diumenge 4 d'agost, a les 12 h al Teatre de la Garriga-El Patronat es presentarà un nou disc ‘Sardanistes Garriguencs’ durant el concert sardanista de Festa Major a càrrec la cobla Mediterrània.

  • 29 de juliol de 2019 La Festa Major, punt de trobada i diversió cartell festa major

    De l’1 al 4 d’agost, la Festa Major de la Garriga omplirà les places i els carrers del poble d’activitats i espectacles per a totes les edats.

Activitats

Darrera actualització: 03.12.2018 | 14:04