Les associacions són constituïdes per tres o més persones que s'uneixen de manera voluntària, lliure i solidària per aconseguir, sense afany de lucre, una finalitat comuna d'interès general i es comprometen a posar en comú llurs coneixements, activitats o recursos econòmics amb caràcter temporal o indefinit.
 

A la Garriga, amb més d’un centenar d’entitats, compta amb un teixit associatiu molt ampli, variat i actiu.

Les associacions i entitats legalment constituïdes, així com els col•lectius estables sense afany de lucre, que tinguin la seva seu social i/o activitat habitual al municipi, es poden inscriure Registre al municipal d’entitats. D’aquesta manera formaran part del fitxer municipal i podran gaudir de la cessió d’espais i material, rebran informació de l’Ajuntament i d’altres entitats,....

Notícies

  • 18 d'octubre de 2018 Festa a la Torre del Fanal El rasclet la garriga

    La Torre del Fanal organitza aquest dissabte 20 d'octubre la seva festa del Rasclet.

  • 18 d'octubre de 2018 Solidaritat amb El Far El Far

    L'associació El Far organitza aquest mes d'octubre dues activitats solidàries per recollir donatius i donar a conèixer els seus serveis i actuacions.

  • 16 d'octubre de 2018 Pintures de Francesc Todó a la Garriga Francesc todó la garriga

    El proper diumenge 21 celebrem la doble inauguració de dues exposicions que són una de sola: "La bellesa discreta", de Francesc Todó, a les seus de la Fundació Maurí  i la Fundació Fornells-Pla i Conxa Sisquella  de la Garriga.

Activitats

Darrera actualització: 21.06.2017 | 09:39