Les associacions són constituïdes per tres o més persones que s'uneixen de manera voluntària, lliure i solidària per aconseguir, sense afany de lucre, una finalitat comuna d'interès general i es comprometen a posar en comú llurs coneixements, activitats o recursos econòmics amb caràcter temporal o indefinit.
 

A la Garriga, amb més d’un centenar d’entitats, compta amb un teixit associatiu molt ampli, variat i actiu.

Les associacions i entitats legalment constituïdes, així com els col•lectius estables sense afany de lucre, que tinguin la seva seu social i/o activitat habitual al municipi, es poden inscriure Registre al municipal d’entitats. D’aquesta manera formaran part del fitxer municipal i podran gaudir de la cessió d’espais i material, rebran informació de l’Ajuntament i d’altres entitats,....

Notícies

 • 20 d'agost de 2018 Nova associació meteorològica el temps

  A principis de l’estiu es va constituir l’Associació Meteorològica de l’Alt Congost - Meteo Saligarda, una entitat formada per amants de la meteorologia de la Garriga i l’entorn.

   

 • 9 d'agost de 2018 Valoració de la Festa Major festa major

  La Comissió de Festa Major vol recollir el màxim d'opinions per tal de poder millorar la programació, el tipus d'activitats i la durada de la festa; així com repetir, descartar o reorganitzar aquells actes que es suggereixin.

 • 7 d'agost de 2018 Centenars de garriguencs i garriguenques es bolquen amb la Festa Major txarango

  Un any més, la Garriga es va bolcar amb la seva Festa Major. Entre els dies 2 i 5 d’agost, els garriguencs i garriguenques van sortir al carrer a gaudir del centenar d’activitats programades com concerts, correfocs, sopars populars, jocs, atraccions, espectacles...

Activitats

Darrera actualització: 21.06.2017 | 09:39