Les associacions són constituïdes per tres o més persones que s'uneixen de manera voluntària, lliure i solidària per aconseguir, sense afany de lucre, una finalitat comuna d'interès general i es comprometen a posar en comú llurs coneixements, activitats o recursos econòmics amb caràcter temporal o indefinit.

A la Garriga, amb més d’un centenar d’entitats, compta amb un teixit associatiu molt ampli, variat i actiu. Les seves dades i activitats les podeu trobar recollides en una web d'entitats

Les associacions i entitats legalment constituïdes, així com els col·lectius estables sense afany de lucre, que tinguin la seva seu social i/o activitat habitual al municipi, es poden inscriure Registre al municipal d’entitats. D’aquesta manera formaran part del fitxer municipal i podran gaudir de la cessió d’espais i material, rebran informació de l’Ajuntament i d’altres entitats,....

Notícies

  • 11 de desembre de 2018 La Garriga, amb La Marató de TV3 Trenet Solidari

    A la Garriga s’organitzen diverses activitats que col·laboren amb La Marató de TV3, que enguany va dedicada a la lluita contra el càncer, la primera causa de mort entre els homes i la segona entre les dones.

  • 11 de desembre de 2018 La Garriga se suma a les projeccions d’“El dia més curt” Festa del Cinema Curt

    El Cineclub la Garriga, amb la col·laboració del bar l'Illot i Llavors Vermuteria, s'ha afegit a les projeccions que formen part de la Festa Mundial del Cinema Curt.

  • 4 de desembre de 2018 Recollida de joguines a Can Luna recollida de joguines

    El Grup Il·lusió de la Garriga organitza una recollida de joguines amb l’objectiu d’entregar-les la nit de Reis a Ses Majestats els reis d'Orient, per tal que puguin portar-les a les cases de les nenes i dels nens que estan passant un mal moment.

Activitats

Darrera actualització: 03.12.2018 | 14:04