Les associacions són constituïdes per tres o més persones que s'uneixen de manera voluntària, lliure i solidària per aconseguir, sense afany de lucre, una finalitat comuna d'interès general i es comprometen a posar en comú llurs coneixements, activitats o recursos econòmics amb caràcter temporal o indefinit.
 

A la Garriga, amb més d’un centenar d’entitats, compta amb un teixit associatiu molt ampli, variat i actiu.

Les associacions i entitats legalment constituïdes, així com els col•lectius estables sense afany de lucre, que tinguin la seva seu social i/o activitat habitual al municipi, es poden inscriure Registre al municipal d’entitats. D’aquesta manera formaran part del fitxer municipal i podran gaudir de la cessió d’espais i material, rebran informació de l’Ajuntament i d’altres entitats,....

Notícies

 • 4 d'octubre de 2017 La Garriga, a la trobada Internacional de Catifaires a Mèxic trobada catifaires mèxic

  La Garriga participarà a la segona trobada Internacional de Catifaires a Uriangato, Guanajuato, Mèxic, els dies del 3 al 10 d’octubre, amb motiu de la festa de la Octava Noche de San Miguel Arcángel.

 • 18 de setembre de 2017 Càsting per participar als pastorets càsting pastorets

  El proper divendres 22 de setembre l'associació Fem Pastorets farà el càsting, d'actors i col·laboradors per l'obra d'aquest Nadal.

 • 3 d'agost de 2017 750.000 euros per reformar Can Luna can luna la garriga

  L’alcaldessa Meritxell Budó i la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, es van reunir el passat 13 de juliol per signar un crèdit de 750.000 euros que es destinarà les obres d’adequació de la futura sala polivalent de Can Luna.

 • 27 de juliol de 2017 Segueix la Festa Major a les xarxes socials Festa Major Xarxes

  La ciutadania podrà seguir el dia a dia de la Festa Major a través de les xarxes socials corporatives de l'Ajuntament.

 • 25 de juliol de 2017 Gospel Joy presentarà el seu nou àlbum per Festa Major Gospel Joy la Garriga

  Divendres, 28 de juliol a les 22h, Gospel Joy La Garriga presentarà el seu segon àlbum Arrels  durant el seu ja tradicional concert per la Festa Major.

Darrera actualització: 21.06.2017 | 09:39