El Programa d'Iniciació Professional (PIP) d’Auxiliar de treballs en fusta i instal·lació de mobles que es realitza a l’EME és una formació professionalitzadora adreçada a joves de 16 a 21 anys que no han assolit el certificat d’ESO.

Es tracta d’un programa autoritzat i subvencionat pel Departament d’Ensenyament, que permet a joves sense la titulació acadèmica bàsica, obtenir una preparació professional inicial que millori les seves possibilitats d’incorporació al món laboral i que permet a més la reincorporació al món educatiu facilitant l’accés a cicles formatius de grau mig.

Al PIP s’imparteix una formació majoritàriament pràctica que es porta a terme al taller d’Ebenisteria de l’EME, junt a una formació teòrica bàsica orientada a la preparació de la prova d’accés a cicles formatius de grau mitjà, així com la realització de pràctiques en empreses del sector de la fusta.

A més, el programa inclou tutories i seguiment personalitzat de l’evoluciód els alumnes, contacte i informació a les famílies i un seguiment acurat de la realització de les pràctiques en les empreses.

Aquest programa s’imparteix a l’EME des de l’any 1996 i des de llavors, més de 230 alumnes han participat al mateix.

El PIP de la Garriga forma part d’un itinerari formatiu relacionat amb el sector de la fusta, junt amb els cicles formatius de grau mig i superior relacionats amb el sector que s’imparteixen al municipi.


Més informació :
eme@ajlagarriga.cat
93 860 59 90

Darrera actualització: 14.11.2016 | 03:11

Imatges

logos
Darrera actualització: 14.11.2016 | 03:11