L’Àrea d’Ensenyament, creada l’any 1996, actualment està ubicada a l’edifici del carrer Negociant, 79, des d’on es gestionen els serveis i projectes d’atenció educativa.

Existeixen quatre centres educatius municipals: Escola Municipal de Música (EMM ), Escola Municipal d’Educació (EME) , Escola Municipal d’Art i Disseny (EMAD ) i Escola Bressol Municipal Les Caliues (EBM) .

A més, a la Garriga hi ha altres centres educatius: Escola Els Pinetons , Escola Giroi , Escola Puiggraciós , Escola Tagamanent , Escola Sant Lluís , Escola Iscat , Escola Sek Catalunya , Institut Manuel Blancafort , Institut Vil·la Romana i la Llar d'Infants La Rialla .

Notícies

 • 9 d'abril de 2019 Laura Lange, premi d’Òmnium Laura Lange

  L’alumna de l’Institut Vil·la Romana Laura Lange, estudiant de 2n d’ESO, ha rebut el prestigiós Premi Sambori d’Òmnium Cultural, l’únic de narrativa en català dirigit als centres educatius dels Països Catalans.

 • 8 d'abril de 2019 Jornades esportives de 6è Jornades Esportives

  Un total de 300 alumnes de 6è d’educació primària van participar el passat divendres 5 d'abril a la VII Jornada Esportiva de 6è. L'activitat va reunir alumnes de les següents escoles de la Garriga i Figaró: Puiggraciós, Els Pinetons, Giroi, Tagamanent, Sant Lluís Gonçaga, SEK, ISCAT i Montmany.

   

   

 • 5 d'abril de 2019 Exposició sobre el malbarament alimentari Expo Mans Unides

  L'escola verda Els Pinetons acull aquest mes d'abril una exposició sobre el malbaratament alimentari de l'ONG Mans Unides. L'Oficina de Català ha fet coincidir l'entitat amb l'escola, que a l'hora de dinar treballa el projecte d' El plat buit , l'objectiu del qual és deixar el mínim aliment possible al plat amb la finalitat que els alumnes aprenguin a menjar allò que demanen i no llençar res.

Darrera actualització: 14.06.2018 | 11:25