L’Àrea d’Ensenyament, creada l’any 1996, actualment està ubicada a l’edifici del carrer Negociant, 79, des d’on es gestionen els serveis i projectes d’atenció educativa.

Existeixen quatre centres educatius municipals: Escola Municipal de Música (EMM ), Escola Municipal d’Educació (EME) , Escola Municipal d’Art i Disseny (EMAD ) i Escola Bressol Municipal Les Caliues (EBM) .

A més, a la Garriga hi ha altres centres educatius: Escola Els Pinetons , Escola Giroi , Escola Puiggraciós , Escola Tagamanent , Escola Sant Lluís , Escola Iscat , Escola Sek Catalunya , Institut Manuel Blancafort , Institut Vil·la Romana i la Llar d'Infants La Rialla .

Notícies

 • 13 de juny de 2018 S'explica l'oferta municipal educativa als centres del municipi conte solidari

  L’alcaldessa  Meritxelll Budó, i la regidora d'Ensenyament, Meritxell Coma, es van reunir amb la comunitat educativa per explicar l'oferta formativa i de suport que es porta a terme des de l'Ajuntament.

   

 • 12 de juny de 2018 Alumnat de la Garriga participa a la Cantània cantània

  Un total de 258 nens i nenes de les escoles Els Pinetons, Giroi, Puiggraciós, Tagamanent, Sant Lluís Gonçaga i SEK-Catalunya van participar al projecte musical Cantània durant aquestes primeres setmanes de juny.

   

 • 6 de juny de 2018 Taller per emprendre amb èxit Emprenedoria

  Els dies 12 i 14 de juny, de 9 a 12 h, el Servei d’Emprenedoria de l’Ajuntament organitza el taller "Vols emprendre amb èxit? De la teoria a la pràctica recolzat en casos reals".

 • 4 de juny de 2018 Nova edició del Festival de la Infància Saló Infància

  El cap de setmana dels dies 9 i 10 de juny, la Garriga tornarà a ser dels nens i nenes del municipi. I és que arriba la tercera edició del Festival de la Infància, una cita que ja es consolida, amb activitats per a canalla de totes les edats.

 • 31 de maig de 2018 L’Ou com balla fa 10 anys! Ou com balla

  Per celebrar el desè aniversari de l’Ou com balla s’estrenarà una nova Font d’acer inoxidable i més robusta. També es farà un acte de celebració el mateix dia de Corpus.

Activitats

Darrera actualització: 14.06.2018 | 11:25