L’Àrea d’Ensenyament, creada l’any 1996, actualment està ubicada a l’edifici del carrer Negociant, 79, des d’on es gestionen els serveis i projectes d’atenció educativa.

Existeixen quatre centres educatius municipals: Escola Municipal de Música (EMM ), Escola Municipal d’Educació (EME) , Escola Municipal d’Art i Disseny (EMAD ) i Escola Bressol Municipal Les Caliues (EBM) .

A més, a la Garriga hi ha altres centres educatius: Escola Els Pinetons , Escola Giroi , Escola Puiggraciós , Escola Tagamanent , Escola Sant Lluís , Escola Iscat , Escola Sek Catalunya , Institut Manuel Blancafort , Institut Vil·la Romana i la Llar d'Infants La Rialla .

Notícies

  • 19 d'octubre de 2018 Nova edició del concurs de Superlectors i Superlectores concurs superlectores la garriga

    El Concurs dels Superlectors  i Superlectores, que pretén fomentar la lectura entre els petits i donar a conèixer la gran varietat de llibres i temàtiques, ja està en marxa a la Biblioteca.

  • 17 d'octubre de 2018 Nova edició del Voluntariat per la llengua Voluntariat Llengua

    L'Oficina de Català organitza una nova edició del Voluntariat per la llengua amb l'objectiu que aquelles persones que volen millorar el seu català puguin practicar, gràcies a les parelles lingüístiques.

  • 11 d'octubre de 2018 El Casal de Joves ha començat el nou curs mural casal

    El Casal de Joves de la Garriga ja té a punt els nous cursos per aquest trimestre. Una oferta formativa que va presentar el 5 d'octubre passat durant la seva Festa Major

Darrera actualització: 14.06.2018 | 11:25