L’Àrea d’Ensenyament, creada l’any 1996, actualment està ubicada a l’edifici del carrer Negociant, 79, des d’on es gestionen els serveis i projectes d’atenció educativa.

Existeixen quatre centres educatius municipals: Escola Municipal de Música (EMM ), Escola Municipal d’Educació (EME) , Escola Municipal d’Art i Disseny (EMAD ) i Escola Bressol Municipal Les Caliues (EBM) .

A més, a la Garriga hi ha altres centres educatius: Escola Els Pinetons , Escola Giroi , Escola Puiggraciós , Escola Tagamanent , Escola Sant Lluís , Escola Iscat , Escola Sek Catalunya , Institut Manuel Blancafort , Institut Vil·la Romana i la Llar d'Infants La Rialla .

Notícies

  • 20 de febrer de 2019 Portes obertes als centres educatius Portes obertes

    El proper mes de març als centres educatius de la Garriga s’hi faran les jornades de portes obertes de cara al curs 2019-2020. El període de preinscripció previst és del 29 de març al 9 d’abril.

  • 18 de febrer de 2019 Xerrada d’orientació educativa Xerrada orientació

    El proper 25 de febrer, l'Auditori acollirà la xerrada Orienta't en família: Com acompanyar els fills i filles en la tria d'itineraris formatius , adreçada a famílies d'alumnes de 3r i 4t d'ESO, batxillerats i cicles formatius.

  • 15 de febrer de 2019 Es prepara un llibre sobre Interpretació del Patrimoni Llibre IP

    L’Ajuntament, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, està preparant un llibre sobre Interpretació del Patrimoni (IP), disciplina que encara no compta amb cap publicació en català.

Darrera actualització: 14.06.2018 | 11:25