L’Àrea d’Ensenyament, creada l’any 1996, actualment està ubicada a l’edifici del carrer Negociant, 79, des d’on es gestionen els serveis i projectes d’atenció educativa.

Existeixen quatre centres educatius municipals: Escola Municipal de Música (EMM ), Escola Municipal d’Educació (EME) , Escola Municipal d’Art i Disseny (EMAD ) i Escola Bressol Municipal Les Caliues (EBM) .

A més, a la Garriga hi ha altres centres educatius: Escola Els Pinetons , Escola Giroi , Escola Puiggraciós , Escola Tagamanent , Escola Sant Lluís , Escola Iscat , Escola Sek Catalunya , Institut Manuel Blancafort , Institut Vil·la Romana i la Llar d'Infants La Rialla .

Notícies

  • 16 d'agost de 2019 Català per a adults Cursos de català

    L'Oficina de Català presenta la nova oferta de cursos, que comencen el 30 de setembre.

  • 1 d'agost de 2019 Àmplia oferta formativa Cursos i tallers

    Comença un nou curs i, amb ell, arrenca la formació que s’imparteix als centres d’ensenyament municipals. A l’Escola Municipal d’Educació (EME), per exemple, aquest trimestre s’impartiran cursos d’anglès de diversos nivells  i també un taller d’informàtica per aconseguir el certificat ACTIC.  

  • 8 de juliol de 2019 Casals, també a l’agost i al setembre Casal d'agost

    Del 29 de juliol al 23 d’agost l’Ajuntament posa a disposició de les famílies que ho necessitin un casal municipal d’agost, que es farà a l’escola Puiggraciós i que s’adreça a nens i nenes de P3 a 6è d’educació primària.

Activitats

Darrera actualització: 14.06.2018 | 11:25