L’Àrea d’Ensenyament, creada l’any 1996, actualment està ubicada a l’edifici del carrer Negociant, 79, des d’on es gestionen els serveis i projectes d’atenció educativa.

Existeixen quatre centres educatius municipals: Escola Municipal de Música (EMM ), Escola Municipal d’Educació (EME) , Escola Municipal d’Art i Disseny (EMAD ) i Escola Bressol Municipal Les Caliues (EBM) .

A més, a la Garriga hi ha altres centres educatius: Escola Els Pinetons , Escola Giroi , Escola Puiggraciós , Escola Tagamanent , Escola Sant Lluís , Escola Iscat , Escola Sek Catalunya , Institut Manuel Blancafort , Institut Vil·la Romana i la Llar d'Infants La Rialla .

Notícies

  • 7 de desembre de 2018 Formacions en emprenedoria Emprenedoria

    En el mes de desembre, el Servei d’Emprenedoria organitza les dues darreres activitats formatives de l’any: “30 trucs perquè Google s’enamori de la teva web (2a sessió)” i “10 coses que els autònoms han de saber i ningú els explica”.

  • 5 de desembre de 2018 El Parc de Jocs s’instal·la a la plaça de l’Església Parc de Jocs

    A partir del dia 10 de desembre, la canalla podrà divertir-se un any més al Parc de Jocs, que en aquesta ocasió s’instal·la a la plaça de l’Església, amb més espai per a les diferents activitats.

  • 4 de desembre de 2018 Torna el Casal de Nadal Casal de Nadal 2018

    Els dies 24, 27, 28 i 31 de desembre i 2, 3, 4 i 7 de gener, torna a organitzar-se el Casal de Nadal, que tindrà lloc a l’escola Giroi, amb diversos horaris disponibles.

Darrera actualització: 14.06.2018 | 11:25