La Regidoria de Cultura té com a missió impulsar i promoure la cultura des de diversos àmbits i equipaments especialitzats del poble com  el Teatre de la Garriga-El Patronat,  la Biblioteca Núria Albó i  la Sala Municipal d’art i exposicions Andreu Dameson i Aspa.

També promou, a través del patronat de les diferents fundacions,  el llegat de Josep Maurí i el  de Fornells- Pla i Conxa Sisquella.

Des d'aquesta àrea també es dóna suport al  Cinema Alhambra i a les diferents entitats del municipi.

 

Notícies

  • 20 de febrer de 2019 Participeu a la travessa dels Òscars de la Biblioteca Travessa Òscars

    La Biblioteca Núria Albó organitza, juntament amb el Cinema Alhambra, una travessa dels premis Òscar, en què cal proposar un guanyador o guanyadora de les categories millor pel·lícula, millor director, millor actor, millor actriu, millor pel·lícula de parla no anglesa i millor pel·lícula d’animació.

  • 15 de febrer de 2019 Es prepara un llibre sobre Interpretació del Patrimoni Llibre IP

    L’Ajuntament, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, està preparant un llibre sobre Interpretació del Patrimoni (IP), disciplina que encara no compta amb cap publicació en català.

  • 14 de febrer de 2019 "Màtria", al Teatre Màtria

    Dins dels actes de commemoració del bombardeig, aquest dissabte, el Teatre de la Garriga – El Patronat acull Màtria , una obra que reivindica la Història a través de les cartes d’un soldat afusellat a la Guerra Civil, el cos del qual va desaparèixer, a la seva mare.

Activitats

Darrera actualització: 15.06.2015 | 01:13