La Regidoria de Cultura té com a missió impulsar i promoure la cultura des de diversos àmbits i equipaments especialitzats del poble com  el Teatre de la Garriga-El Patronat,  la Biblioteca Núria Albó i  la Sala Municipal d’art i exposicions Andreu Dameson i Aspa.

També promou, a través del patronat de les diferents fundacions,  el llegat de Josep Maurí i el  de Fornells- Pla i Conxa Sisquella.

Des d'aquesta àrea també es dóna suport al  Cinema Alhambra i a les diferents entitats del municipi.

 

Notícies

 • 20 de febrer de 2018 Teatre a favor de l'Aina tots amb l'aina

  El proper diumenge 25 de febrer el grup de teatre Kòmix representarà "L'Adefesi" en benefici de la campanya Tots amb l'Aina.

 • 19 de febrer de 2018 Cesk Freixas obrirà el Terra de Sons terra de sons

  Cesk Freixas inaugurarà una nova edició del Terra de Sons el proper 24 de febrer a la capella de l’escola Sant Lluís, al Passeig.

 • 15 de febrer de 2018 Enquesta per valorar el Carnaval 2018 carnaval

  L'Ajuntament posa a disposició de la ciutadania una enquesta per recollir opinions i suggeriments sobre les activitats que es van organitzar per Carnaval.

 • 14 de febrer de 2018 Mirada polièdrica de García Lorca federico garcia

  Pep Tosar porta, el proper 17 de febrer al Teatre de la Garriga-El Patronat, el seu espectacle Federico García on de manera magistral aconsegueix retratar l’home i l’artista en un sol espectacle que combina a la perfecció música, dansa i text.

 • 12 de febrer de 2018 Crema del Rei Carnestoltes, dimecres de cendra la sardina

  L'enterrament de la sardina i la crema del Rei Carnestoltes canvia aquest any de data i es farà el 14 de febrer, dimecres de cendra.

Darrera actualització: 15.06.2015 | 01:13