La Regidoria de Cultura té com a missió impulsar i promoure la cultura des de diversos àmbits i equipaments especialitzats del poble com  el Teatre de la Garriga-El Patronat,  la Biblioteca Núria Albó i  la Sala Municipal d’art i exposicions Andreu Dameson i Aspa.

També promou, a través del patronat de les diferents fundacions,  el llegat de Josep Maurí i el  de Fornells- Pla i Conxa Sisquella.

Des d'aquesta àrea també es dóna suport al  Cinema Alhambra i a les diferents entitats del municipi.

 

Notícies

  • 3 de desembre de 2019 Cultura i criança, una conciliació possible Tallers Teatre

    Des del Teatre de la Garriga – El Patronat es vol apropar la cultura al conjunt de la població i, justament per això, des de ja fa quatre anys s’ofereix un servei per a aquelles persones amb criatures al càrrec que volen gaudir dels espectacles però que sovint ho tenen complicat per qüestions de logística i conciliació familiar.

  • 27 de novembre de 2019 Una aventura galàctica, al Teatre Land

    El Teatre de la Garriga – El Patronat presenta Land , una història que parla d’amistat, solitud i la necessitat de comunicar-nos per entendre’ns a través de l’humor i les emocions.

  • 8 de novembre de 2019 10 anys de Mexcla’t Garr... Riu!

    L'Associació Projecte Mexcla't celebra el seu 10è aniversari amb un cicle “Garr...Riu! Standup Comedy la Garriga”, que porta en diversos espais del poble monòlegs i espectacles diversos.

Activitats

Darrera actualització: 15.06.2015 | 01:13