La Regidoria de Cultura té com a missió impulsar i promoure la cultura des de diversos àmbits i equipaments especialitzats del poble com  el Teatre de la Garriga-El Patronat,  la Biblioteca Núria Albó i  la Sala Municipal d’art i exposicions Andreu Dameson i Aspa.

També promou, a través del patronat de les diferents fundacions,  el llegat de Josep Maurí i el  de Fornells- Pla i Conxa Sisquella.

Des d'aquesta àrea també es dóna suport al  Cinema Alhambra i a les diferents entitats del municipi.

 

Notícies

  • 18 d'abril de 2019 Tot a punt per Sant Jordi Sant Jordi

    La diada de Sant Jordi omplirà la plaça de Can Dachs de paradetes de llibres i roses el proper dimarts 23 d’abril. Durant tot el dia, a més, el centre del poble acollirà diverses activitats culturals: al matí, a la plaça de l’Església hi tindrà lloc l’espectacle infantil Sant Jordi Parrander i a la tarda, l’animació per a nens i nenes seguirà amb l’espectacle Zum , de la companyia La Tresca i la Verdesca.

  • 15 d'abril de 2019 A l’abril, paraules mil Campanya català

    L'Associació de Serveis i Comerciants de la Garriga, l'ASIC, amb l'Oficina de Català, han organitzat el joc lingüístic “A l’abril, cada paraula val per mil”. Del 15 al 29 d'abril, 105 establiments de l’ASIC exposaran en els seus aparadors un cartell explicant l'origen d'una paraula. 

  • 5 d'abril de 2019 Exposició sobre el malbarament alimentari Expo Mans Unides

    L'escola verda Els Pinetons acull aquest mes d'abril una exposició sobre el malbaratament alimentari de l'ONG Mans Unides. L'Oficina de Català ha fet coincidir l'entitat amb l'escola, que a l'hora de dinar treballa el projecte d' El plat buit , l'objectiu del qual és deixar el mínim aliment possible al plat amb la finalitat que els alumnes aprenguin a menjar allò que demanen i no llençar res.

Activitats

Darrera actualització: 15.06.2015 | 01:13