La Regidoria de Cultura té com a missió impulsar i promoure la cultura des de diversos àmbits i equipaments especialitzats del poble com  el Teatre de la Garriga-El Patronat,  la Biblioteca Núria Albó i  la Sala Municipal d’art i exposicions Andreu Dameson i Aspa.

També promou, a través del patronat de les diferents fundacions,  el llegat de Josep Maurí i el  de Fornells- Pla i Conxa Sisquella.

Des d'aquesta àrea també es dóna suport al  Cinema Alhambra i a les diferents entitats del municipi.

 

Notícies

 • 17 d'octubre de 2017 Jaume Arnella i el Cor Sarabanda, junts al Teatre sarabanda

  El proper dissabte 21 d'octubre el Teatre de la Garriga-El Patronat ha programat l'espectacle I que canten primavera , que recull tots els fruits de la trobada entre Jaume Arnella, amb el seu deambular ja cinquantenari de romancer itinerant, i del Cor Sarabanda, amb el seu univers sonor polifònic.

 • 10 d'octubre de 2017 1r concurs de Superlectors i Superlectores 1 concurs de superlectors/es

  La Biblioteca Núria Albó organitza el 1r concurs de Superlectors i Superlectores adreçat a nens i nenes de 6 a 13 anys

 • 4 d'octubre de 2017 La Garriga, a la trobada Internacional de Catifaires a Mèxic trobada catifaires mèxic

  La Garriga participarà a la segona trobada Internacional de Catifaires a Uriangato, Guanajuato, Mèxic, els dies del 3 al 10 d’octubre, amb motiu de la festa de la Octava Noche de San Miguel Arcángel.

 • 18 de setembre de 2017 Càsting per participar als pastorets càsting pastorets

  El proper divendres 22 de setembre l'associació Fem Pastorets farà el càsting, d'actors i col·laboradors per l'obra d'aquest Nadal.

 • 14 de setembre de 2017 Classe oberta per conèixer l'Escoleta de Teatre escoleta de teatre

  L’Escolta de Teatre de la Garriga, una iniciativa de l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament, engega un nou curs amb una sessió de portes obertes el proper 21 de setembre.

Darrera actualització: 15.06.2015 | 01:13