La Regidoria de Cultura té com a missió impulsar i promoure la cultura des de diversos àmbits i equipaments especialitzats del poble com  el Teatre de la Garriga-El Patronat,  la Biblioteca Núria Albó i  la Sala Municipal d’art i exposicions Andreu Dameson i Aspa.

També promou, a través del patronat de les diferents fundacions,  el llegat de Josep Maurí i el  de Fornells- Pla i Conxa Sisquella.

Des d'aquesta àrea també es dóna suport al  Cinema Alhambra i a les diferents entitats del municipi.

 

Notícies

  • 19 d'octubre de 2018 Nova edició del concurs de Superlectors i Superlectores concurs superlectores la garriga

    El Concurs dels Superlectors  i Superlectores, que pretén fomentar la lectura entre els petits i donar a conèixer la gran varietat de llibres i temàtiques, ja està en marxa a la Biblioteca.

  • 16 d'octubre de 2018 Pintures de Francesc Todó a la Garriga Francesc todó la garriga

    El proper diumenge 21 celebrem la doble inauguració de dues exposicions que són una de sola: "La bellesa discreta", de Francesc Todó, a les seus de la Fundació Maurí  i la Fundació Fornells-Pla i Conxa Sisquella  de la Garriga.

  • 11 d'octubre de 2018 El bar del Teatre, ja a ple rendiment bar del teatre

    El bar del Teatre, que va obrir portes aquest estiu, ja està a ple rendiment ara com a bar – restaurant, amb una oferta que inclou amanides, tacos i entrepans saludables, amb opcions per a persones veganes, celíaques o amb intoleràncies alimentàries.

Activitats

Darrera actualització: 15.06.2015 | 01:13