La Regidoria de Cultura té com a missió impulsar i promoure la cultura des de diversos àmbits i equipaments especialitzats del poble com  el Teatre de la Garriga-El Patronat,  la Biblioteca Núria Albó i  la Sala Municipal d’art i exposicions Andreu Dameson i Aspa.

També promou, a través del patronat de les diferents fundacions,  el llegat de Josep Maurí i el  de Fornells- Pla i Conxa Sisquella.

Des d'aquesta àrea també es dóna suport al  Cinema Alhambra i a les diferents entitats del municipi.

 

Notícies

 • 18 de juny de 2019 La Festa Major ja té cartell Cartell de Festa Major

  L’estudiant de l’EMAD Guillem Castillo, alumne del grau superior en el curs específic de Gràfica Publicitària, és l’autor del cartell de la Festa Major de la Garriga 2019. El seu disseny ha estat premiat al concurs per escollir la imatge guanyadora d’aquesta edició.

 • 17 de juny de 2019 Ruta guiada "Els camins del menjar" Els camins del menjar

  El Centre de Visitants organitza la ruta guiada  "Els camins del menjar. La transformació de la Garriga a través de l'alimentació", que es farà el 22 de juny a les 11 h. L'itinerari que recorre els espais històrics de la Garriga vinculats a la producció i al começ local d'aliments, i mostra les transformacions en el consum alimentari i la diversitat de maneres d'alimentar-se a la Garriga al llarg del temps. 

   

 • 13 de juny de 2019 Alumnes de català practiquen la llengua als comerços  Català als comerços

  Per tal de posar en pràctica allò que s'explica a classe, els alumnes del nivell  Bàsic 3 de l’Oficina de Català han voltat per la Garriga per presentar-se i informar-se sobre el funcionament, els preus, els productes i els serveis d'alguns establiments del poble.

   

Darrera actualització: 15.06.2015 | 01:13