La Garriga és un poble solidari, membre del Fons Català de Cooperació des de l’any 1992, per això des de l’Ajuntament es dóna suport i s’impulsen iniciatives de lluita contra la pobresa i les desigualtats al món.

Des de l’any 2007 es destina el 0,8% del pressupost municipal a subvencionar projectes de cooperació al desenvolupament i a les emergències humanitàries.

El model municipal de cooperació al desenvolupament promou una política transformadora i multiplicadora dels esforços que duen a terme tant des de Nord com des del Sud, amb la finalitat d’assolir un desenvolupament humà sostenible que es fonamenti en l’ampliacio de drets, capacitats i oportunitats de totes les persones.

Aquest compromís implica, també, el coneixement de la ciutadania catalana de la realitat d’aquests països i de les relacions desiguals amb el Nord, fomentant un compromís cívic per fer de la nostra una societat que posi les bases per a un món més just i solidari.

Notícies

 • 12 de juliol de 2017 Digitalització dels tràmits administratius gestor documental la garriga

  Per tal d'aconseguir un A juntament més àgil i transparent, des d'inici del mes de juny es va implantar un nou programa de gestor d'expedients electrònics.

 • 21 d'abril de 2017 Es convoquen els ajuts 2017 a projectes de cooperació Logo cooperació

  L'Ajuntament ja ha convocat les bases de la convocatòria d’ajuts a projectes de cooperació al desenvolupament 2017.

 • 7 d'abril de 2017 Quan les dones van començar a comptar Clara campo

  La proclamació de la II República va suposar un canvi molt gran del paper de la dona que va assolir, per exemple, el dret al vot. D'aquest fet i dels canvis de rol durant aquella època és del que parlarà la xerrada programada pel 13 d'abril a la Sala Dameson. 

 • 5 d'abril de 2017 Xerrada sobre els camps de persones refugiades Xerrada

  El proper 8 d’abril la Garriga Guerrera –la Garriga Societat Civil organitza una xerrada informativa sobre el viatge que van fer als camps de persones refugiades a Grècia i els Balcans.

 • 30 de març de 2017 Inauguració de la mostra Cartell expo 14 d'abril

  Divendres a les 20 h s'inaugurarà a la Sala d'Exposicions Andreu Dameson la mostra "14 d'abril. Els anhels d'un poble", que reivindica la 2a República com a referent democràtic de gran valor.

Darrera actualització: 11.11.2013 | 11:05