La Garriga és un poble solidari, membre del Fons Català de Cooperació des de l’any 1992, per això des de l’Ajuntament es dóna suport i s’impulsen iniciatives de lluita contra la pobresa i les desigualtats al món.

Des de l’any 2007 es destina el 0,8% del pressupost municipal a subvencionar projectes de cooperació al desenvolupament i a les emergències humanitàries.

El model municipal de cooperació al desenvolupament promou una política transformadora i multiplicadora dels esforços que duen a terme tant des de Nord com des del Sud, amb la finalitat d’assolir un desenvolupament humà sostenible que es fonamenti en l’ampliacio de drets, capacitats i oportunitats de totes les persones.

Aquest compromís implica, també, el coneixement de la ciutadania catalana de la realitat d’aquests països i de les relacions desiguals amb el Nord, fomentant un compromís cívic per fer de la nostra una societat que posi les bases per a un món més just i solidari.

Notícies

 • 21 de novembre de 2017 Caminada solidària caminada solidària

  El proper diumenge 26 de novembre, Mans Unides organitza la popular “Caminada Solidària amb la col·laboració del Club Atletisme Les Tortugues. 

   

   

 • 26 de setembre de 2017 57 mil euros per a projectes de cooperació subvencio cooperacio

  L’Ajuntament destinarà prop de 57 mil euros a finançar els projectes de les entitats de cooperació del municipi.

 • 22 de setembre de 2017 El paper de les dones als conflictes armats La garriga pel Foment de la Pau

  El paper actiu de les dones en la construcció de la pau i la denúncia de la violència de gènere que pateixen durant les guerres és l’eix central de les activitats de la nova edició del cicle La Garriga pel Foment de la Pau.

 • 13 de setembre de 2017 El drama de les persones que intenten creuar fronteres, en un llibre presentació aguas de venganza

  La presentació del llibre de Miguel Pajares 'Aguas de Venganzas', el proper 15 de setembre, marcarà l'inici d'un nou Cicle de la Garriga pel Foment de la Pau, que enguany vol destacar el patiment de les dones a causa dels conflictes armats i la seva participació en la construcció de la pau.

   

 • 12 de juliol de 2017 Digitalització dels tràmits administratius gestor documental la garriga

  Per tal d'aconseguir un A juntament més àgil i transparent, des d'inici del mes de juny es va implantar un nou programa de gestor d'expedients electrònics.

Activitats

Darrera actualització: 11.11.2013 | 11:05