La comunicació de l'Ajuntament de la Garriga està gestionada per l' Organisme Autònom de Mitjans de Comunicació

Des de l'OAMC es gestiona, a part de les tasques relacionades amb un departament de Premsa (notes i convocatòries de premsa, relació amb els mitjans de comunicació, suport a l'àrea de protocol...) i la publicitat institucional:

Des dels canals municipals s'ha apostat sempre per la qualitat, la pluralitat de la informació i per ser una eina que faciliti i potenciï la participació de la ciutadania en la vida social del municipi. D'acord amb aquestes bases de treball i conjuntament amb el compromís de transparència del consitori, el Consell d'administració de l'OAMC es va adherir al Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local Pública de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) el 16 de març de 2015.

Les dades de contacte són:

Notícies

 • 5 de desembre de 2019 Nou servei de neteja viària Neteja viària

  El nou servei de neteja viària de la Garriga ha entrat en funcionament i des del passat 1 de desembre és l’empresa Urbaser, la nova concessionària, l’encarregada de mantenir nets els carrers i les places del municipi. 

 • 5 de desembre de 2019 Enquesta sobre les violències sexuals a Catalunya 2019 Enquesta sobre les violències sexuals

  El Departament d’Interior està duent a terme un estudi en l’àmbit de les violències sexuals a Catalunya i, durant els mesos de novembre i desembre, farà entrevistes telefòniques a unes 10.000 dones de més de 16 anys i residents a Catalunya. Entre elles, també podria entrevistar dones residents a la Garriga. 
   

 • 4 de desembre de 2019 Propostes guanyadores del pressupost participatiu! Parc dels Pinetons

  La millora del parc dels Pinetons ha estat la proposta més votada als pressupostos participatius 2019-2020, amb un total de 593 vots (43,93%). L’actuació té un cost previst de 120.000 euros.

Activitats

Darrera actualització: 23.03.2015 | 01:55