La comunicació de l'Ajuntament de la Garriga està gestionada per l' Organisme Autònom de Mitjans de Comunicació

Des de l'OAMC es gestiona, a part de les tasques relacionades amb un departament de Premsa (notes i convocatòries de premsa, relació amb els mitjans de comunicació, suport a l'àrea de protocol...) i la publicitat institucional:

Des dels canals municipals s'ha apostat sempre per la qualitat, la pluralitat de la informació i per ser una eina que faciliti i potenciï la participació de la ciutadania en la vida social del municipi. D'acord amb aquestes bases de treball i conjuntament amb el compromís de transparència del consitori, el Consell d'administració de l'OAMC es va adherir al Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local Pública de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) el 16 de març de 2015.

Les dades de contacte són:

Notícies

  • 18 d'abril de 2019 Tot a punt per Sant Jordi Sant Jordi

    La diada de Sant Jordi omplirà la plaça de Can Dachs de paradetes de llibres i roses el proper dimarts 23 d’abril. Durant tot el dia, a més, el centre del poble acollirà diverses activitats culturals: al matí, a la plaça de l’Església hi tindrà lloc l’espectacle infantil Sant Jordi Parrander i a la tarda, l’animació per a nens i nenes seguirà amb l’espectacle Zum , de la companyia La Tresca i la Verdesca.

  • 18 d'abril de 2019 Xerrada sobre llenguatge inclusiu Llenguatge inclusiu

    El Servei d’Atenció i Informació a les Dones (SIAD) organitza, el 25 d’abril i dins el cicle Cercle de Dones, la xerrada “Llenguatge no sexista”. La sessió anirà a càrrec de la lingüista Montserrat Vallvé i es farà a les 17.30 h a Can Raspall.

  • 17 d'abril de 2019 La Borsa d’Habitatge, en funcionament Borsa Habitatge

    Les persones que tinguin un pis buit a la Garriga i que el vulguin posar a lloguer ja poden gaudir dels avantatges de la Borsa d’Habitatge. Per contactar-hi només cal que s’adrecin a l’Àrea d’Habitatge de l’Ajuntament, on en rebran tota la informació.

Activitats

Darrera actualització: 23.03.2015 | 01:55