La comunicació de l'Ajuntament de la Garriga està gestionada per l' Organisme Autònom de Mitjans de Comunicació

Des de l'OAMC es gestiona, a part de les tasques relacionades amb un departament de Premsa (notes i convocatòries de premsa, relació amb els mitjans de comunicació, suport a l'àrea de protocol...) i la publicitat institucional:

Des dels canals municipals s'ha apostat sempre per la qualitat, la pluralitat de la informació i per ser una eina que faciliti i potenciï la participació de la ciutadania en la vida social del municipi. D'acord amb aquestes bases de treball i conjuntament amb el compromís de transparència del consitori, el Consell d'administració de l'OAMC es va adherir al Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local Pública de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) el 16 de març de 2015.

Les dades de contacte són:

Notícies

  • 13 de desembre de 2018 Acaba l’arranjament del talús Talús

    Els treballs per a l’arranjament dels talussos entre els ponts de Can Noguera i de la Doma han quedat enllestits a principis d'aquest mes de desembre.

  • 13 de desembre de 2018 La Biblioteca tanca per reformes Tancament Biblioteca

    Entre els dies 17 de desembre i 2 de gener, la Biblioteca Núria Albó romandrà tancada per a la realització de la primera fase de les millores previstes en l’equipament.

  • 12 de desembre de 2018 Per Nadal, la música és protagonista Concert EMM

    Durant el mes de desembre i per festes, tenen lloc a la Garriga diversos concerts i cantades de nadales, que començaran divendres dia 14.

Activitats

Darrera actualització: 23.03.2015 | 01:55