La comunicació de l'Ajuntament de la Garriga està gestionada per l' Organisme Autònom de Mitjans de Comunicació

Des de l'OAMC es gestiona, a part de les tasques relacionades amb un departament de Premsa (notes i convocatòries de premsa, relació amb els mitjans de comunicació, suport a l'àrea de protocol...) i la publicitat institucional:

Des dels canals municipals s'ha apostat sempre per la qualitat, la pluralitat de la informació i per ser una eina que faciliti i potenciï la participació de la ciutadania en la vida social del municipi. D'acord amb aquestes bases de treball i conjuntament amb el compromís de transparència del consitori, el Consell d'administració de l'OAMC es va adherir al Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local Pública de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) el 16 de març de 2015.

Les dades de contacte són:

Notícies

 • 16 d'agost de 2017 L'11a edició de Parelles Artístiques, a la Garriga

  L’Ajuntament de La Garriga, Associació El Far, Osonament, Fundació Antiga Caixa Manlleu i BBVA CX inauguren, el proper 18 d'agost, l’exposició de les obres de l’onzena edició de Parelles Artístiques.

 • 10 d'agost de 2017 Ja es poden comprar entrades pel Poltrona – Pla tortell Pla

  Les entrades per l'espectacle Poltrona-Pla del proper 28 d'octubre ja es poden comprar.

 • 8 d'agost de 2017 Millores als centres escolars Reformes al pati escola Puiggraciós la Garriga

  Aquest estiu l’Ajuntament s'està duent a terme actuacions per fer millores a algunes de les escoles del municipi.

 • 7 d'agost de 2017 Ja es poden consultar les propostes vàlides al pressupost participatiu propostes al pressupost participatiu

  De les més de 400 propostes al pressupost participatiu 2018 que es van rebre, els tècnics municipals les han distribuït en aquestes 3 grans categories: propostes vàlides, propostes descartades i propostes ja previstes.

 • 4 d'agost de 2017 La gent, protagonista de la Festa Major 2017 pregó festa major la garriga

  La Festa Major de la Garriga, que s'ha celebrat del 27 al 31 de juliol i també el 3 d’agost, ha comptat amb la participació de milers de veïns i veïnes de totes les edats. Les activitats, que fregaven el centenar, van omplir diversos espais del poble i van aplegar públics de tots els perfils.

Publicacions

Darrera actualització: 23.03.2015 | 01:55