La comunicació de l'Ajuntament de la Garriga està gestionada per l' Organisme Autònom de Mitjans de Comunicació

Des de l'OAMC es gestiona, a part de les tasques relacionades amb un departament de Premsa (notes i convocatòries de premsa, relació amb els mitjans de comunicació, suport a l'àrea de protocol...) i la publicitat institucional:

Des dels canals municipals s'ha apostat sempre per la qualitat, la pluralitat de la informació i per ser una eina que faciliti i potenciï la participació de la ciutadania en la vida social del municipi. D'acord amb aquestes bases de treball i conjuntament amb el compromís de transparència del consitori, el Consell d'administració de l'OAMC es va adherir al Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local Pública de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) el 16 de març de 2015.

Les dades de contacte són:

Notícies

  • 18 de juny de 2019 La Festa Major ja té cartell Cartell de Festa Major

    L’estudiant de l’EMAD Guillem Castillo, alumne del grau superior en el curs específic de Gràfica Publicitària, és l’autor del cartell de la Festa Major de la Garriga 2019. El seu disseny ha estat premiat al concurs per escollir la imatge guanyadora d’aquesta edició.

  • 18 de juny de 2019 Obertura de la piscina Piscina

    La piscina exterior de la Garriga obrirà les seves portes el proper 25 de juny i fins al 8 de setembre. Els dies laborables, el seu horari de bany serà de 10 h a 19.30 h; els dissabtes diumenges i festius serà d’11 h a 19.30 h.

  • 17 de juny de 2019 Dolors Castellà, nova alcaldessa ple investidura

    Dolors Castellà, candidata d'ERC amb Acord, ha estat escollida alcaldessa de la Garriga per a la legislatura 2019-2013. El ple de constitució del nou consistori es va fer dissabte 15 de juny a l'Auditori de l'Escola de Música, on Castellà va ser investida com a alcaldessa amb els 6 vots favorables de la seva formació i els 2 de la CUP. El PSC i C's van votar en blanc (amb 2 i 1 vot, respectivament), mentre que el candidat de Junts per la Garriga, el fins ara alcalde Jordi Pubill, va rebre els 6 vots favorables del seu grup. 

Darrera actualització: 23.03.2015 | 01:55