Des de la Regidoria de Comerç i Indústria s'actua en diferents àmbits: 

Suport al comerç local: El comerç local és un dels principals eixos de l’activitat econòmica del municipi. El Servei d’Assessorament al Comerç Local és la via de comunicació entre els comerços locals i l’Ajuntament. Es duen a terme tasques d'assessorament a les empreses de nova constitució, d'organització d'actes de dinamització, d'impuls a la difusió del comerç, de formació a comerciants i de suport a les activitats de dinamització desenvolupades per les associacions.

Suport a l’empresa: Des del servei es treballa per conèixer i donar suport a les empreses del municipi i fomentar el desenvolupament del teixit productiu, fomentant la promoció i cooperació empresarial. S'elabora un cens d’activitats i d'ferta de sòl industrial; es fan estudis i planificació i s'informa d'ajuts i subvencions 

Promoció emprenedoria : Si tens una idea i vols muntar la teva empresa, vine al servei. Podràs fer un primer contacte per conèixer els passos a seguir, tràmits administratius, informació sobre com elaborar el pla d’empresa i anàlisi de la viabilitat del teu projecte empresarial. Per rebre aquest servei, cal concertar visita prèviament al 938605294.

logos emprenedoria

El mercat amb una antiguitat de més de 50 anys, se celebra cada dissabte al matí al centre del municipi i és reconegut per la seva varietat i qualitat. Compta amb una setantena de parades que es distribueixen a la plaça de l’Església, carrer Centre, pg Til·lers i pg. Dr. Vich. Al mercat s’hi poden trobar productes molt diversos com ara roba, fruita, verdura, accessoris i complements o articles de regal i decoració, entre d’altres.Per poder optar a una parada al mercat setmanal cal presentar una instància degudament complimentada a l'OAC de l’Ajuntament de la Garriga, de dilluns a divendres de 9 a14 h i dilluns i dijous a la tarda, de 16,30 a 19 h

Associacions de comerciants:  La Garriga compta amb dues associacions de comerciants actives:

Fira de la Botifarra : Pels volts de Carnestoltes,la Garriga acull la Fira de la Botifarra, un esdeveniment que pretén promoure el comerç local i promocionar el municipi. A partir d’un dels productes emblemàtics del poble – la botifarra- la fira dóna a conèixer aquesta tradició garriguenca i ofereix un conjunt de propostes lúdiques i culturals complementàries.

Botiga al carrer : En funcionament des del 2007, la botiga al carrer que se celebra a principis de setembre omple el centre del municipi de comerços i activitats que donen vida al poble. Tothom té ganes de sortir al carrer, uns a comprar, altres a vendre, altres a passejar, tot s'hi val.

Darrera actualització: 26.10.2015 | 11:30
Darrera actualització: 26.10.2015 | 11:30