Des de la Regidoria de Comerç i Indústria s' actua donant suport al comerç local, a les empreses del municipi i als emprenedors duen a terme tasques d'assessorament,  de dinamització, d'impuls i de formació.

A més, coordina les diferents actuacions del mercat i és el punt de connexió entre les dues associacions de comerciants i el consistori.

Des d'aquesta àrea s'organitza la Fira de la Botifarra i es col·labora amb la Botiga al carrer, la Festa de la Llum i la Nit dels Aparadors.

 

Notícies

 • 12 de juny de 2018 La nit dels Aparadors torna a omplir els carrers comercials de la Garriga Nit Aparadors la garriga

  El centre de la Garriga es va tornar a omplir de gom a gom durant la 6a edició de la Nit dels Aparadors que va organitzar, el 8 de juny passat, l’ASIC amb el suport de l'Ajuntament.

 • 6 de juny de 2018 La fibra òptica pública arriba a la Garriga Fibra òptica

  La Diputació de Barcelona ha iniciat els treballs per fer arribar fibra òptica pública a través d’unes canalitzacions que passaran per sota el voral de formigó que es construirà a la carretera BP-5107 de la Garriga a Llinars.

 • 5 de juny de 2018 La gran nit del comerç Nit dels Aparadors

  Divendres 8 de juny, arriba la 6a edició de la Nit dels Aparadors, una cita que compta amb espectacles, promocions i el veredicte del 33è Concurs d’Aparadors.

 • 3 de maig de 2018 Taller d’emprenedoria creativa Maria Batet

  Dimecres 16 de maig, es farà el taller 'Mentre estàs a l’atur, treballa amb les idees', organitzat pel Servei d’Emprenedoria.

 • 27 d'abril de 2018 Ja es poden presentar ofertes per dur la gestió del bar del Patronat Bar Teatre

  Els interessats a optar per la gestió del bar del Teatre de la Garriga – El Patronat poden presentar la seva oferta al registre de l’Ajuntament. El dia 4 de maig a les 12.30 h es farà una sessió per informar i resoldre dubtes, a la sala de plens.

Activitats

Darrera actualització: 15.06.2015 | 01:06