Des de la Regidoria de Comerç i Indústria s' actua donant suport al comerç local, a les empreses del municipi i als emprenedors duen a terme tasques d'assessorament,  de dinamització, d'impuls i de formació.

A més, coordina les diferents actuacions del mercat i és el punt de connexió entre les dues associacions de comerciants i el consistori.

Des d'aquesta àrea s'organitza la Fira de la Botifarra i es col·labora amb la Botiga al carrer, la Festa de la Llum i la Nit dels Aparadors.

 

Notícies

  • 28 de novembre de 2019 El pensament visual, un bon recurs per innovar maria batet

    El Servei d’Emprenedoria de l’Ajuntament organitza una formació gratuïta, que es farà els dies 16 i 17 de desembre de 9.30 a 14 h a Can Raspall. Es tracta del curs “Innovació visual: v isual thinking al servei de l’emprenedoria i l’empresa”, que impartirà Maria Batet, una de les persones més expertes i que més ha innovat en el camp formatiu relacionat amb l’emprenedoria.

  • 21 de novembre de 2019 La Targeta Moneder, una nova acció d’ajut social Targeta Moneder

    L'Ajuntament ha posat en marxa un nou programa d’ajut social per a famílies i persones usuàries dels serveis socials municipals: la Targeta Moneder.

  • 12 de novembre de 2019 Increments i noves bonificacions en l’IBI Ple ordenances

    El ple extraordinari celebrat dimecres 6 de novembre va servir per aprovar les ordenances fiscals per al proper exercici. Entre les modificacions aprovades, hi ha la introducció de noves bonificacions i alguns augments de l’Impost sobre Bens Immobles.

Activitats

Darrera actualització: 15.06.2015 | 01:06