Des de la Regidoria de Comerç i Indústria s' actua donant suport al comerç local, a les empreses del municipi i als emprenedors duen a terme tasques d'assessorament,  de dinamització, d'impuls i de formació.

A més, coordina les diferents actuacions del mercat i és el punt de connexió entre les dues associacions de comerciants i el consistori.

Des d'aquesta àrea s'organitza la Fira de la Botifarra i es col·labora amb la Botiga al carrer, la Festa de la Llum i la Nit dels Aparadors.

 

Notícies

  • 11 d'octubre de 2018 El bar del Teatre, ja a ple rendiment bar del teatre

    El bar del Teatre, que va obrir portes aquest estiu, ja està a ple rendiment ara com a bar – restaurant, amb una oferta que inclou amanides, tacos i entrepans saludables, amb opcions per a persones veganes, celíaques o amb intoleràncies alimentàries.

  • 4 d'octubre de 2018 Diagnosi del projecte “Arrela’t” Arrela't

    Amb l’objectiu de dinamitzar el sector agrícola de la Garriga, l’Ajuntament ha encarregat una diagnosi del mateix, emmarcada en el projecte Arrela’t , les primeres jornades del qual van tenir lloc el passat mes de maig.

  • 3 d'octubre de 2018 Ja ha sortit El Garric d’octubre El Garric 172 octubre 2018

    El butlletí municipal dedica la seva portada a la VIIa edició de les Jornades Modernistes, que se celebren del 5 al 7 d’octubre.

Activitats

Darrera actualització: 15.06.2015 | 01:06