Des de la Regidoria de Comerç i Indústria s' actua donant suport al comerç local, a les empreses del municipi i als emprenedors duen a terme tasques d'assessorament,  de dinamització, d'impuls i de formació.

A més, coordina les diferents actuacions del mercat i és el punt de connexió entre les dues associacions de comerciants i el consistori.

Des d'aquesta àrea s'organitza la Fira de la Botifarra i es col·labora amb la Botiga al carrer, la Festa de la Llum i la Nit dels Aparadors.

 

Notícies

  • 4 d'octubre de 2019 Torna el joc “Endevina-la!” Endevina-la

    Per 4t any consecutiu, l’Oficina de Català i l’ASIC – Som la Garriga organitzen el joc de llengua i enginy “Endevina-la!”.

  • 26 d'agost de 2019 Botiga al Carrer 2019 Botiga al Carrer

    La Botiga al Carrer 2019 se celebrarà el diumenge 1 de setembre al centre del poble.

  • 19 de juliol de 2019 El comerç local, en forma Enquesta comerç

    El comerç de la Garriga té una salut que convida a ser optimista de cara al futur. Aquesta és una de les conclusions de la primera enquesta del clima comercial de la Garriga, que ha elaborat l’empresa J3B3  a encàrrec de l’Ajuntament. “Si bé és cert que  l’època de desacceleració econòmica viscuda els darrers anys ha estat una realitat que ha afectat l’últim esgraó de la cadena de consum, actualment la situació està revertint”, afirma l’estudi.

Activitats

Darrera actualització: 15.06.2015 | 01:06