L’àrea d’Acció Social engloba un conjunt de serveis i programes orientats a promoure accions que tenen per objectiu contribuir a la millora de la qualitat de vida de tots els ciutadans i les ciutadanes del poble de La Garriga. 

Són el punt d’accés immediat al primer nivell del sistema públic de Serveis Socials i té com a principal objectiu promoure els mecanismes per conèixer, prevenir i intervenir amb famílies , gent gran , infància i adolescència , discapacitat , igualtat i immigració sobretot si les persones es troben en situacions de risc social o d'exclusió.

Actualment l’àrea està ubicada als baixos de l’edifici de la biblioteca, al carrer Sant Francesc nº1-3.

Notícies

  • 20 d'agost de 2019 Joves agents d’igualtat Agents d'Igualtat

    Per seguir treballant per la implicació de la ciutadania en processos d’abordatge de les violències masclistes, l’Ajuntament va organitzar la formació Joves Agents d’Igualtat el 6 de juliol a la Torre del Fanal.

  • 13 d'agost de 2019 La lluita feminista a través de l’art Mostra d'Art

    La Mostra d’Art de la Garriga, l’exposició col·lectiva que s’organitza dins els actes del 8M, arriba a la seva 10a edició.

  • 30 de juliol de 2019 Campanya Festa Lliure, Fes-te Lliure! Festa Lliure

    Un any més, l’Ajuntament engega la campanya Festa Lliure, fes-te Lliure, que té l’objectiu de prevenir comportaments sexistes i possibles agressions sexuals durant la Festa Major. Com a novetat, s’habilitarà per primera vegada un Punt Lila: un espai d’atenció i assessorament a les persones que hagin patit o estat testimonis d’aquests comportaments o agressions.

Activitats

Darrera actualització: 30.01.2019 | 15:29