L’àrea d’Acció Social engloba un conjunt de serveis i programes orientats a promoure accions que tenen per objectiu contribuir a la millora de la qualitat de vida de tots els ciutadans i les ciutadanes del poble de La Garriga. 

Són el punt d’accés immediat al primer nivell del sistema públic de Serveis Socials i té com a principal objectiu promoure els mecanismes per conèixer, prevenir i intervenir amb famílies , gent gran , infància i adolescència , discapacitat , igualtat i immigració sobretot si les persones es troben en situacions de risc social o d'exclusió.

Actualment l’àrea està ubicada als baixos de l’edifici de la biblioteca, al carrer Sant Francesc nº1-3.

Notícies

 • 16 d'agost de 2017 L'11a edició de Parelles Artístiques, a la Garriga

  L’Ajuntament de La Garriga, Associació El Far, Osonament, Fundació Antiga Caixa Manlleu i BBVA CX inauguren, el proper 18 d'agost, l’exposició de les obres de l’onzena edició de Parelles Artístiques.

 • 12 de juliol de 2017 Digitalització dels tràmits administratius gestor documental la garriga

  Per tal d'aconseguir un A juntament més àgil i transparent, des d'inici del mes de juny es va implantar un nou programa de gestor d'expedients electrònics.

 • 10 de juliol de 2017 Les Colònies de la Gent Gran, un èxit colònies gent gran

  Una cinquantena de persones majors de 60 anys van participar a les Colònies d’Estiu de la Gent Gran de la Garriga, que organitzaven l’Ajuntament i l’Asil Hospital del 12 al 15 de juny.

 • 22 de juny de 2017 Cinefòrum pel Dia de l'Orgull LGTBI Dia orgull LGTBI

   

  Amb motiu del Dia de l’Orgull LGTBI (28 de juny) l’Ajuntament ha programat un cinefòrum al voltant de la pel·lícula Pride que es farà el 30 de juny a les 20 hores al Teatre de la Garriga

 • 16 de juny de 2017 Beques per a llibres i material escolar Llibres

  Ja es poden sol·licitar els ajuts per a llibres i material escolar de cara al curs 2017-2018, que s’adrecen a l’alumnat del poble en una especial situació familiar amb necessitats socials i/o econòmiques. 
   

Darrera actualització: 15.06.2015 | 01:00