L’àrea d’Acció Social engloba un conjunt de serveis i programes orientats a promoure accions que tenen per objectiu contribuir a la millora de la qualitat de vida de tots els ciutadans i les ciutadanes del poble de La Garriga. 

Són el punt d’accés immediat al primer nivell del sistema públic de Serveis Socials i té com a principal objectiu promoure els mecanismes per conèixer, prevenir i intervenir amb famílies , gent gran , infància i adolescència , discapacitat , igualtat i immigració sobretot si les persones es troben en situacions de risc social o d'exclusió.

Actualment l’àrea està ubicada als baixos de l’edifici de la biblioteca, al carrer Sant Francesc nº1-3.

Notícies

  • 21 de novembre de 2019 La Targeta Moneder, una nova acció d’ajut social Targeta Moneder

    L'Ajuntament ha posat en marxa un nou programa d’ajut social per a famílies i persones usuàries dels serveis socials municipals: la Targeta Moneder.

  • 5 de novembre de 2019 Subvencions del pagament de l’IBI Calendari

    Fins al dia 14 de novembre, les persones vídues i les famílies monoparentals poden sol·licitar a l’Ajuntament la concessió de subvencions per a fer front al pagament de l’Impost sobre Béns i Immobles.

  • 27 de setembre de 2019 Tallers d’empoderament de dones taller la garriga

    Amb l'objectiu de crear, empoderar les dones i fer xarxes entre elles, la Diputació, a través del programa Dones del Montseny, organitza una sèrie de tallers els divendres de 10 a 12h a la Torre del Fanal.

Darrera actualització: 30.01.2019 | 15:29