L’àrea d’Acció Social engloba un conjunt de serveis i programes orientats a promoure accions que tenen per objectiu contribuir a la millora de la qualitat de vida de tots els ciutadans i les ciutadanes del poble de La Garriga. 

Són el punt d’accés immediat al primer nivell del sistema públic de Serveis Socials i té com a principal objectiu promoure els mecanismes per conèixer, prevenir i intervenir amb famílies , gent gran , infància i adolescència , discapacitat , igualtat i immigració sobretot si les persones es troben en situacions de risc social o d'exclusió.

Actualment l’àrea està ubicada als baixos de l’edifici de la biblioteca, al carrer Sant Francesc nº1-3.

Notícies

  • 9 de gener de 2019 El Garric estrena nova imatge Garric gener 2019

    El Garric , el butlletí municipal de la Garriga, es publica, a partir d’aquest mes de gener, amb una imatge renovada, més moderna i a tot color.

  • 8 de gener de 2019 Últims dies per apuntar-se a la IX Mostra d’Art del Dia de les Dones Mireia Sallarès

    L’àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de la Garriga comença a preparar la IX Mostra d’Art del Dia de les Dones, que tindrà lloc en el proper mes de març i que enguany anirà dedicada a l’artista catalana Mireia Sallarès.

  • 2 de gener de 2019 Nou logotip de Dones d’Ara dones ara

    L’associació Dones d’Ara de la Garriga ha renovat la seva imatge amb la creació d’un nou logotip, que, segons l’entitat, vol ser “modern i actual”.

Darrera actualització: 15.06.2015 | 01:00