L’àrea d’Acció Social engloba un conjunt de serveis i programes orientats a promoure accions que tenen per objectiu contribuir a la millora de la qualitat de vida de tots els ciutadans i les ciutadanes del poble de La Garriga. 

Són el punt d’accés immediat al primer nivell del sistema públic de Serveis Socials i té com a principal objectiu promoure els mecanismes per conèixer, prevenir i intervenir amb famílies , gent gran , infància i adolescència , discapacitat , igualtat i immigració sobretot si les persones es troben en situacions de risc social o d'exclusió.

Actualment l’àrea està ubicada als baixos de l’edifici de la biblioteca, al carrer Sant Francesc nº1-3.

Notícies

  • 23 de maig de 2019 Xerrada sobre la menopausa Xerrada menopausa

    El Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) organitza la xerrada “Vida saludable i menopausa”, que es farà el 30 de maig de 17.30 h a 19 h a Can Raspall . L'activitat anirà a càrrec de la Fundació Agrupació, i consistirà en una taula de debat on hi participaran una dietista-nutricionista (Dolors Borau), una doctora especialista en medicina esportiva (Mariona Violan) i una ginecòloga (Edda Marimon).

  • 15 de maig de 2019 Ajuts de llibres, material escolar i de menjador Ajuts llibres i material

    Fins al 31 de maig es poden sol·licitar els ajuts de llibres i material escolar per al curs 2019-2020. S’adrecen a alumnat empadronat a la Garriga i matriculat en centres públic, privats o concertats del municipi i que es trobin en una situació de vulnerabilitat econòmica. Tota la informació sobre la documentació que cal presentar i els tràmits corresponents es pot consultar aquí .

  • 10 de maig de 2019 Colònies per a la Gent Gran Colònies gent gran

    Ja són obertes les inscripcions de les Colònies per a la Gent Gran que organitza l’Asil Hospital de la Garriga, en col·laboració amb l’Ajuntament. El preu per persona és de 190 euros i cal inscriure’s al mateix Asil (Doma, 18).

Darrera actualització: 30.01.2019 | 15:29