L’àrea d’Acció Social engloba un conjunt de serveis i programes orientats a promoure accions que tenen per objectiu contribuir a la millora de la qualitat de vida de tots els ciutadans i les ciutadanes del poble de La Garriga. 

Són el punt d’accés immediat al primer nivell del sistema públic de Serveis Socials i té com a principal objectiu promoure els mecanismes per conèixer, prevenir i intervenir amb famílies , gent gran , infància i adolescència , discapacitat , igualtat i immigració sobretot si les persones es troben en situacions de risc social o d'exclusió.

Actualment l’àrea està ubicada als baixos de l’edifici de la biblioteca, al carrer Sant Francesc nº1-3.

Notícies

 • 27 de març de 2018 Lluita coordinada contra la violència masclista protocol

  La Garriga compta, des del passat mes d’octubre, amb un “Protocol per a l’Abordatge de les Violències Masclistes de la Garriga”.  El document ha permès crear un marc bàsic per prevenir, detectar, atendre i recuperar les dones que pateixen aquest tipus de violència.

   

 • 22 de març de 2018 Una entre tots es projectarà a l'Alhambra una entre tots

  L'Oficina de Català i l'àrea d'Igualtat, Salut i Cooperació commemoren el Dia Internacional de les Dones amb la projecció del documental Una entre tots on s'explica les vivències de la fotoperiodista catalana Joana Biarnés. 

   

 • 15 de març de 2018 “Dones i diners: una mirada diferent” dones i diners

  Despertar la consciència sobre la relació específica de les dones amb els diners i de donar eines a les dones per a una millor gestió i independència econòmica és el principal objectiu de la xerrada “Dones i diners: una mirada diferent”, que organitzen el Servei d’Emprenedoria i l’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntament.

 • 15 de març de 2018 La Bossa Solidària busca col·laboradors bossa solidària la garriga

  La “Bossa solidària” busca col·laboradors per iniciar una nova etapa. El projecte recull aliments frescos (fruites, verdures i ous) durant el mercat del dissabte, per distribuir-los a famílies assignades pels Serveis Socials de l’Ajuntament.

   

 • 8 de març de 2018 La Mostra d’Art del Dia Dones ret homenatge a Olga Sacharoff mostra art

  La mirada poètica, la subtil reflexió humorística que l’artista Olga Sacharroff fa de l’ordre establert, i de la parella en concret, ha estat el punt d'inspiració de l’edició d'aquest any de la Mostra d’Art de la Garriga, que organitza l’Àrea d’Igualtat amb motiu del Dia Internacional de les Dones.

Activitats

Darrera actualització: 15.06.2015 | 01:00