L’àrea d’Acció Social engloba un conjunt de serveis i programes orientats a promoure accions que tenen per objectiu contribuir a la millora de la qualitat de vida de tots els ciutadans i les ciutadanes del poble de La Garriga. 

Són el punt d’accés immediat al primer nivell del sistema públic de Serveis Socials i té com a principal objectiu promoure els mecanismes per conèixer, prevenir i intervenir amb famílies , gent gran , infància i adolescència , discapacitat , igualtat i immigració sobretot si les persones es troben en situacions de risc social o d'exclusió.

Actualment l’àrea està ubicada als baixos de l’edifici de la biblioteca, al carrer Sant Francesc nº1-3.

Notícies

  • 18 de juliol de 2019 Pla d’Igualtat de Gènere Pla d'Igualtat

    L’Ajuntament treballa en un nou Pla d’Igualtat de Gènere i Diversitat Sexual, més aterrat a la realitat del municipi i als recursos disponibles. Es tracta d’un pla eminentment transversal i per això personal tècnic de diverses àrees municipals ha dut a terme sessions de treball per aconseguir un diagnòstic de la situació actual i definir accions que contribueixin a eradicar les desigualtats.

  • 15 de juliol de 2019 Suport per tramitar els ajuts de lloguer Ajuts lloguer

    350 veïns i veïnes han estat ateses per l’Ajuntament durant el període per demanar les subvencions per al pagament del lloguer que convoca l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, que va finalitzar el 7 de juny. En total s’han tramitat prop de 200 expedients.

  • 9 de juliol de 2019 Concentració de rebuig a la presumpta violació múltiple d'una menor a Manresa Concentració de rebuig

    L'Ajuntament de la Garriga es va adherir ahir a les concentracions de rebuig convocades per entitats feministes en relació a la presumpta violació en grup d'una menor a Manresa l’octubre del 2016. A la Garriga, la concentració va ser convocada pel col·lectiu Feministes LG i va omplir la plaça de l'Església de desenes de persones, malgrat la pluja que queia a la tarda.

Darrera actualització: 30.01.2019 | 15:29