L’àrea d’Acció Social engloba un conjunt de serveis i programes orientats a promoure accions que tenen per objectiu contribuir a la millora de la qualitat de vida de tots els ciutadans i les ciutadanes del poble de La Garriga. 

Són el punt d’accés immediat al primer nivell del sistema públic de Serveis Socials i té com a principal objectiu promoure els mecanismes per conèixer, prevenir i intervenir amb famílies , gent gran , infància i adolescència , discapacitat , igualtat i immigració sobretot si les persones es troben en situacions de risc social o d'exclusió.

Actualment l’àrea està ubicada als baixos de l’edifici de la biblioteca, al carrer Sant Francesc nº1-3.

Notícies

 • 17 d'octubre de 2017 Obert el termini per demanar bonificacions a l'IBI IBI

  Les bonificacions de l'IBI per a famílies monoparentals i les persones vídues es poden demanar del 17 d’octubre al 14 de novembre (ambos inclosos).

 • 16 d'octubre de 2017 Taller i xerrada sobre el procés de pau colombià Receptes de Colòmbia

  Aquest diumenge la Torre del Fanal acollirà dues activitats per aprofundir en el procés de pau de Colòmbia: un taller de receptes i un debat.

 • 16 d'octubre de 2017 Subvencions a esportistes esport

  L’Àrea d’Esports ha obert una convocatòria de les subvencions per a esportistes de 6 a 16 anys de la Garriga amb necessitats econòmiques i que hagin fet activitat durant la temporada 2016/ 2017.

 • 11 d'octubre de 2017 Les escoles es formen en coeducació coeducacio

  El professorat de les 4 escoles públiques de la Garriga ha participat als tallers, que s’han organitzat des de l’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntament, per tal d’aprendre eines sobre com portar a terme la coeducació.

 • 6 d'octubre de 2017 Homenatge a la gent gran Dinar de la Gent Gran

  Com cada octubre, l’Ajuntament organitza un dinar per homenatjar la gent gran del municipi.

Darrera actualització: 15.06.2015 | 01:00