La Comissió de Festa Major vol recollir el màxim d'opinions per tal de poder millorar la programació, el tipus d'activitats i la durada de la festa; així com repetir, descartar o reorganitzar aquells actes que suggeriu.

Tenint en compte les vostres valoracions, que són totalment anònimes, la Comissió organitzarà la propera edició de la Festa.

A part d'omplir el següent formulari, també es pot contactar amb la Comissió, per opinar o per col·laborar-hi, a través del correu electrònic   festamajor@ajlagarriga.cat

Valoració de la Festa Major

Tenint en compte que la Festa Major és un dels temes actuals d’interès local, a través d'aquest formulari es vol oferir al ciutadà la possibilitat de valorar els actes programats i participar en les preparació de les properes edicions

Avís legal

L’enviament de les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina. L’Ajuntament de la Garriga utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment. En qualsevol moment el titular de les dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, d’acord amb el que estableix la LOPD i el Reial Decret 1720/2007 de 21 de setembre a l’adreça Plaça de l’Església número 2, 08530, la Garriga. Així mateix, en cas de produir-se alguna modificació en les seves dades, es compromet a comunicar-nos-ho per escrit amb la finalitat de mantenir les seves dades actualitzades, segons l’article 4 de la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD).

Darrera actualització: 03.08.2018 | 12:36
Darrera actualització: 03.08.2018 | 12:36