Sota el lema Festa Lliure - Fes-te Lliure , s’engega per tercer any el protocol que durant les nits de Festa Major vol sensibilitzar, prevenir i atendre els possibles casos de sexisme i agressions sexuals que es donen en espais d’oci nocturn.

La campanya, liderada des del Pla C-17 i l’Àrea d’Igualtat, preveu accions com un circuït d’atenció que compta amb la complicitat de les entitats que gestionen barres i que estableix com s’ha d’actuar en funció del tipus d’agressió.

A més, s’augmentarà la il·luminació dels voltants de l’espai Doma i es tindrà cura que la música que es punxa entre concerts eviti lletres que enalteixen uns models de feminitat i masculinitat o d’amor que justifiquen el masclisme i les actituds lgtbifòbiques. També s’editaran cartells i pancartes explicant que tothom és lliure de ballar, vestir i estimar com vulgui, per exemple, així com què cal fer en cas de patir o ser testimoni d’aquest tipus de violències, entre altres accions.

El lema com algunes de les accions que es faran sorgeixen de propostes de la ciutadania que va participar en la definició de la campanya, en els mesos d’abril i maig.

La campanya ha organitzat un concurs d'instagram. En podeu consultar les bases al document adjunt .

Darrera actualització: 26.07.2018 | 13:17
Darrera actualització: 26.07.2018 | 13:17