Del 28 de juliol al 3 d’agost la Garriga viurà la seva Festa Major, un esdeveniment esperat i que durant 5 dies omplirà el poble d’activitats per a tots els gustos i edats. El tret de sortida, com cada any, el marcarà el pregó de Festa Major, que llegirà Carles Pérez, del programa El matí i la mare que el va parir de Ràdio Flaixbac. Seguidament, tindran lloc els tradicionals correfoc i correaigua.

El programa , que es repartirà a totes les cases i es pot consultar al web , inclou nombroses propostes familiars: des de tallers i jocs infantils, titelles, bicicletada popular, circ i activitats d’aigua, entre moltes més. L’esgarrinxada, que organitza el Brou del Mestre, és un altre dels clàssics de la festa de la Garriga, com també ho són les trobades de puntaires i de gegants.

Els concerts vermut, que es fan els migidies a la plaça del Silenci són també una cita consolidada, com el ja conegut Campionat de Beure Orxata o la Desfilada de Mascotes que es va fer per primera vegada l’any passat.

Els concerts de nit, que es traslladen a la zona de la Doma, faran pujar a l’escenari els grups Catarres, Buhos, Aspencat, La Puta i la Ramoneta i Showarma i Els Falafels, entre molts d’altres.

La Festa Major té etiqueta pròpia a les xarxes socials #en_Gresca