Del 30 de juliol al 3 d’agost de 2015 la Garriga celebrarà la seva Festa Major, amb més d’un centenar d’activitats i propostes per a totes les edats.

La festa arrencarà dijous 30 de juliol amb el pregó de Festa Major, que aquest any anirà a càrrec del famós actor Toni Albà, i que seguirà amb els tradicionals correfoc i correaigua.

La Festa Major, pensada per a tots els públics, comptarà amb tres nits de concerts al Passeig, amb les activacions de Gertrudis, Obeses o Cocodrilo Club, entre d’altres.

Per als més menuts, s’ha programat una Tarda d’activitats familiars a la pista núm. 2, així com la festa de l’Escuma, un paintball infantil, una matinal de cinema, el passeig en burros o l’espectacle amb Circ Pànic.

El sopar de Festa Major es farà divendres 31 de juliol a la plaça de Can Dachs, seguit de ball amb la cobla La Principal de la Bisbal.

Altres propostes destacades del programa són l’Esgarrinxada Popular, el 2n Campionat de Beure Orxata o la 1a Desfilada de Mascotes de la Garriga, on podrà participar-hi tothom que tingui un animal de companyia.