Un any més, la Garriga es prepara per rebre els Reis d’Orient, que travessaran el municipi en una gran cavalcada, amb més de 100 participants i on es repartiran més de 500 kg de caramels sense gluten.

La cavalcada sortirà a les 17.30 h davant del Teatre de la Garriga – El Patronat, i enfilarà el Passeig cap al carrer Rosselló, agafarà  Banys, Samalús, Cardedeu, fins a la font de Santa Digna i després agafarà el carrer Calàbria per acabar el recorregut a la plaça de l’Església.

Un cop allà, els Reis faran un parlament per a tots els nens i nenes i l’alcaldessa els lliurarà les claus de les cases del poble.

La cavalcada de Reis d’enguany s’adhereix a la campanya “Baltasar de veritat” de Casa nostra, casa vostra, per la qual el rei Baltasar no porta la cara pintada, com, de fet, ja fa anys que passa a la Garriga.

La cavalcada està organitzada per la Comissió de Reis. Si voleu participar-hi envieu un correu a  reislagarriga@gmail.com

Valoració de la Cavalcada de Reis

A través d'aquest formulari podeu proposar millores i suggeriments.

Avís legal

L’enviament de les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina.

L’Ajuntament de la Garriga utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.

En qualsevol moment el titular de les dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, d’acord amb el que estableix la LOPD i el Reial Decret 1720/2007 de 21 de setembre a l’adreça Plaça de l’Església número 2, 08530, la Garriga.

Així mateix, en cas de produir-se alguna modificació en les seves dades, es compromet a comunicar-nos-ho per escrit amb la finalitat de mantenir les seves dades actualitzades, segons l’article 4 de la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD).

Darrera actualització: 09.01.2019 | 13:50
Darrera actualització: 09.01.2019 | 13:50