La Cavalcada dels Reis Mags farà el mateix recorregut que l'any passat  i sortirà el 5 de gener a les 17.30 hores des de davant del Teatre de la Garriga-El Patronat.

A causa de les obres del carrer Banys, el recorregut de la cavalcada de Reis 2018 serà el mateix de l’any passat. Si bé era previst, inicialment, que la cavalcada pogués passar pel carrer Banys (entre Figueral i la Doma, tal com s’havia anunciat al mapa del llibret de Nadal), per motius de seguretat i pensant en el pas dels carruatges, cavalls, vehicles i resta de comitiva, s’ha decidit repetir el recorregut del 2017.

La sortida, doncs, tindrà lloc, igualment, a les 17,30h des del Teatre de la Garriga - El Patronat. El recorregut passarà pels carrers Rosselló, Banys, Figueral, Plaça del Silenci, Nostra Sra. de la Salut, Cardedeu, Torrent de la Cova, Calàbria. L’arribada a la Plaça de l’Església és prevista cap a les 19h, on l’alcaldessa els lliurarà les claus del poble.

Com sempre, comptarà amb més de 100 participants, 400 quilos de caramels per repartir i una forta implicació de les escoles de dansa del municipi.

Valoració de la Cavalcada de Reis

A través d'aquest formulari podeu proposar millores i suggeriments.

Avís legal

L’enviament de les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina.

L’Ajuntament de la Garriga utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.

En qualsevol moment el titular de les dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, d’acord amb el que estableix la LOPD i el Reial Decret 1720/2007 de 21 de setembre a l’adreça Plaça de l’Església número 2, 08530, la Garriga.

Així mateix, en cas de produir-se alguna modificació en les seves dades, es compromet a comunicar-nos-ho per escrit amb la finalitat de mantenir les seves dades actualitzades, segons l’article 4 de la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD).

Darrera actualització: 09.01.2019 | 14:07
Darrera actualització: 09.01.2019 | 14:07