El Consell d'Infants tanca el curs escolar

Última revisió 28-06-2017 12:35
13/06/2016

El Consell d'Infants de la Garriga va tancar el curs escolar 2015-2016 el 10 de juny passat en un sessió especial a la sala de Plens.

Durant l'acte els consellers i conselleres van explicar a l’alcaldessa, Meritxell Budó i a la regidora d’Ensenyament, Meritxell Coma els temes en els quals han treballat al llarg del curs i les conclusions del projecte de parc d'aventura.

A principi de curs, el Consell d’Infants va observar que a la Garriga no hi havia parcs per a nens i nenes de 10 a 14 anys. A partir d’aquí van estudiar i analitzar les característiques del terreny proposat, van fer algunes trobades amb tècnics i polítics de l’Ajuntament, van visitar parcs d’altres poblacions per agafar idees d’estructures, van consultar catàlegs, van debatre i consensuar quines estructures proposarien pel parc. Ara els agradaria escollir el disseny final amb els seus companys de classe, a partir del curs vinent.

Aquest projecte, que s’ha d’acabar de definir, serà realitat, segons l’alcaldessa Meritxell Budó, l’any 2017. Budó va agrair als infants la feina realitzada i els va encoratjar a seguir treballant pel municipi.

El Consell d’Infants de la Garriga d’aquest curs ha estat format per alumnat de 5è i 6è de les escoles Ferran Alegret, Selendy Elydiany, Pol Tenas, Aissa Dampell, Joanna Coll, Martina López, Ruth Font, Melany Iglesias, Joana Sánchez, Marc Carbonell, Laia Soler, Marc Puyuelo, Maria Farrerons, Gerard Mir, Èric Rodríguez i Roc Dalmau.

La iniciativa fa set anys que funciona a la Garriga coordinada per les àrees d’Ensenyament i Participació Ciutadana de l’Ajuntament.

Et pot interessar