Repartiment del Dau del respecte

Última revisió 23-05-2018 08:44
24/05/2018

Aquests dies s'ha repartit a les escoles el dau del respecte, que ha elaborat l’espai de Debat Educatiu. És una eina de reflexió per treballar amb la famílies el respecte a un mateix, als altres i a l’entorn.

A cada cara del dau hi ha una frase relacionada amb algun dels tres tipus de respecte esmentats. Així, es proposen diferents maneres de jugar-hi: tirant el dau al matí amb la idea de fer durant el dia alguna acció relacionada amb la frase que ha sortit; tirant-lo al vespre i reflexionant sobre si s’ha viscut alguna situació relacionada amb el tema plantejat; o fent-ho el cap de setmana, per jugar en família.

L’Espai de Debat Educatiu de la Garriga és un projecte d’acompanyament a l’escolaritat i suport a la funció educativa de les famílies, liderat per l’Ajuntament amb el suport de la Diputació de Barcelona, que es porta a terme des del setembre de 2016.

La iniciativa ofereix a famílies, professionals de l’educació i altres agents socials i educatius del territori la possibilitat de reflexionar i debatre, conjuntament, aspectes importants de l’educació per tal de consensuar criteris d’actuació i millorar la coherència educativa.

Les trobades es fan un dia al mes a la sala polivalent de Can Raspall. Podeu consultar actes i convocatòries al blog debateducatiulagarriga.blogspot.com.

Dau del respecte la garriga
Dau del respecte la garriga