Nova distribució del mercat setmanal

Última revisió 12-11-2018 13:30
14/11/2018

A partir del dia 17 de novembre, les parades del mercat setmanal dels dissabtes canviaran la seva distribució.

Així, els paradistes ocuparan la plaça de l’Església, el passeig del Doctor Vich i el carrer Centre, des de la biblioteca fins al carrer de la Doma. També s’instal·laran tres parades a la plaça de Can Dachs, a tocar del carrer Centre i quedaran algunes parades al passeig dels Til·lers.

Les parades s’agruparan segons el tipus de producte que venen (alimentació, equipaments per a les persones, equipaments per a la llar i complements). A més, hi haurà un espai dedicat a parades que ofereixen productes de proximitat i ecològics, al centre de la plaça de l’Església.

La nova distribució del mercat es basa en un estudi realitzat que proposa recol·locar les parades del passeig dels Til·lers, per tractar-se d’una zona freda. A més, hi ha parades d’alimentació que tenen la necessitat de connectar-se a la xarxa elèctrica, per això se les posa davant l’Ajuntament.

Durant els dies previs als canvis, s’informarà la ciutadania i els consumidors i consumidores de la nova ubicació de les parades i per la jornada del 17 de novembre es preparen accions informatives perquè tothom n’estigui al cas.

mercat
mercat

Documents adjunts