Més activitats del Cicle de Foment de la Pau

Última revisió 30-09-2015 14:25
30/09/2015

Dins del Cicle  “La Garriga pel foment de la pau”, s’organitzaran aquest mes d'octubre una dotzena d’activitats que tindran lloc a diversos espais del municipi.

Els dies 1, 2 i 3 d’octubre s’instal·larà una Khaima a la plaça del Silenci, on els nens i nenes podran participar al concurs de dibuix “Mines contra mines”, que vol conscienciar de les mines antipersones. També a la Khaima es podrà visitar l’exposició fotogràfica “Memòria de la batalla del Rif”,

També el dia 1 d’octubre, però a la Fundació Fornells-Pla i Conxa Sisquella, s’inaugurarà la mostra “Art Contemporani del Marroc” organitzada per Asilah-la Garriga i amb obres de reconeguts artistes del Marroc, Bèlgica i França. La inauguració serà a les 18 hores, i a les 19 hores es celebrarà la taula rodona “Cultura, art i convivència per la pau”.

Altres activitats seran la conferència “Convivència, religió i pau” i un petit concert de llaüt, el 2 d’octubre a les 17.30 hores Can Ramos; el concert de música popular marroquina del 3 d’octubre a les 19 hores a l’Auditori de l’Escola de Música, o la visita guiada “La Garriga, fàbrica de guerra”, l’11 d’octubre a les 10.30 hores des del Centre de Visitants.

La Garriga pel foment de la pau
La Garriga pel foment de la pau