Lliurades 130 cistelles d'aliments a persones vulnerables

Última revisió 16-04-2020 10:30
17/04/2020

Càritas, en coordinació amb l'Ajuntament, ha entregat els lots aquesta setmana.

Les cistelles s’han repartit a Can Luna, de dilluns a divendres i en diferents torns, per evitar acumulacions i poder mantenir les distàncies de seguretat. A més, tots els productes han estat prèviament desinfectats.

Les 130 famílies i persones de la Garriga que han rebut aquests aliments han estat derivades a Càritas des de Serveis Socials de l’Ajuntament, després de comprovar que es trobaven en situació de vulnerabilitat.

Cada lot de menjar conté productes per cobrir les necessitats bàsiques d’aquesta població durant un mes (no cada quinze dies, com es feia fins ara).

Durant la distribució s’han extremat les precaucions. En primer lloc, només han pogut entrar al local de Can Luna els voluntaris i les voluntàries de Càritas, però els lots –que ja estaven preparats-  s’han entregat a peu de carrer, just a l’entrada de l’equipament.

Protecció Civil, al seu temps, ha vetllat per garantir que en tot moment es mantinguessin les distàncies de seguretat i les mesures d’higiene recomanades.

Algunes de les cistelles d’aliments es repartiran a domicili per poder arribar a aquelles persones beneficiàries que no s’han pogut desplaçar fins al punt de recollida per motius de salut o d’ estructuració familiar, entre d’altres.  

Els lots s'han distribuït, per torns, a Can Luna
Els lots s'han distribuït, per torns, a Can Luna