L'estat del coronavirus al municipi

Última revisió 07-04-2020 10:50
07/04/2020

El Departament de Salut permet consultar les dades en un enllaç interactiu.

A la Garriga s’han registrat, fins al dia d’avui, un total de 76 persones contagiades de Covid-19: 39 dones i 37 homes. Aquesta xifra equival a una taxa estandarditzada de 25,3 casos per cada 10.000 habitants, segons informa CatSalut.

Des del Centre d’Atenció Primària (CAP) es fa un seguiment no només de totes aquelles veïnes i veïns que han obtingut un resultat positiu en un test PCR, sinó també de totes aquelles altres que presenten símptomes similars als de la malaltia i que s’han aïllat per prevenció i per evitar nous contagis.

Les dades de l’estat de la Covid-19 al municipi es poden consultar a l’aplicatiu web creat per la Generalitat, on cada dia es facilita informació numèrica, descriptiva i actualitzada sobre l'estat i l'evolució de la pandèmia arreu del territori. Les dades es poden consultar per poblacions, comarques i territoris.

El portal també permet conèixer el nombre total de testos PCR que s'han realitzat per detectar la malaltia i els seus resultats, així com el mapa de casos reportats per la població mitjançat l’aplicació Stop Covid 19.

Totes les dades es poden consultar aquí.

Casos positius a la Garriga.
Casos positius a la Garriga.