Les Garrigangues ompliran la plaça de Can Dachs

Última revisió 24-02-2014 11:53
24/02/2014

La Fira de l'ASIC, Garrigangues, tornarà a la Garriga el proper 2 de març. Enguany es farà a la plaça de Can Dachs des de les 10 del matí fins a les 7 del vespre. A la fira, el públic hi trobarà oportunitats de tota mena i podrà adquirir els últims productes als millors preus. Les Garrigangues, així com la Botiga al Carrer que es fa al mes de setembre, formen part del Pla de dinamització comercial de l’ASIC.

El seu objectiu és la liquidació del gènere de temporada. Els visitants trobaran els productes que han vist en el transcurs de les rebaixes a les botigues amb un preu encara més econòmic. La gran oferta comercial i la qualitat dels productes venen de la mà del comerç associat a ASIC, per tant, comerç de qualitat i de proximitat del poble, amb parades de productes de roba, calçat, joieria, marroquineria, perfumeria, estètica, llar, mascotes, entre altres…

La iniciativa, que compta amb el suport de l’Ajuntament de la Garriga, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, s’ha convertit en un referent comercial i aplega tant visitants del poble com de les poblacions veïnes.

 

Cartell Garrigangues
Cartell Garrigangues