La Garriga organitza un itinerari per debatre, sobre el terreny, temes urbanístics

Última revisió 05-06-2018 14:10
05/06/2018

Amb la voluntat de debatre, sobre el terreny, temes urbanístics relacionats amb la redacció de l'Avanç POUM, l'Ajuntament ha organitzat, pel proper dissabte 9 de juny, una jornada que, sota el lema Fem un Volt!, realitzarà un itinerari a peu pel municipi.

La ruta permetrà, per exemple, identificar necessitats futures del municipi que puguin ser resoltes a partir de la planificació i desenvolupament urbanístic, en relació a l'accés a l'habitatge, equipaments, espai públic, mobilitat i infraestructures, activitat econòmica, medi natural i sòl no urbanitzable, entre d'altres.
 
L'excursió a peu, apte per a tothom, començarà a les deu del matí des de la plaça del Silenci i visitarà diferents zones del municipi. L'equip, que guiarà el recorregut, plantejarà diferents qüestions a les persones assistents en relació a l'urbanisme i prendrà nota de les idees i suggeriments que vagin sorgint. També s’explicarà què preveu el Pla General de l’any 2001 en cadascun dels punts més importants.
 
Aquest itineraris està obertsa tota la ciutadania i cal inscriure's prèviament a l'OAC, a través del correu electrònic poum@ajlagarriga.cat o del formulari del blog

Aquesta és una de les activitats, que organitza l'Ajuntament, amb la voluntat de donar a la ciutadania la possibilitat d'incidir en la creació del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de la Garriga.

fem un volt
fem un volt