La Festa Major, punt de trobada i diversió

Última revisió 26-07-2019 11:36
29/07/2019

De l’1 al 4 d’agost, la Festa Major de la Garriga omplirà les places i els carrers del poble d’activitats i espectacles per a totes les edats.

La gresca començarà el dijous 1, amb el pregó, el correfoc i el correaigua, i un espectacle d’humor que es farà de nit a la plaça de l’Església. El concert de Festa Major tindrà lloc el divendres 2 al vespre amb l’Orquestra Selvatana, que després del sopar popular oferirà el tradicional ball de nit.

La diversió per al públic infantil estarà assegurada a l’Espai Passeig, on la mainada podrà gaudir de llargues tardes d’activitats familiars. També podrà divertir-se amb les activitats refrescants, la festa de l’escuma, l’Esgarrinxada infantil o el tobogan aquàtic urbà. Una novetat serà la gimcana nocturna Survival Zombie, per a joves de 12 a 17 anys.

Altres propostes – n’hi haurà més de 100!- seran la comèdia teatral Immortal, del conegut actor Bruno Oro; l’espectacle de circ Xarivari Blues,  la bicicletada i la cursa populars o el campionat del joc Brawl Stars. Tota la programació es podrà consultar al programa de Festa Major que es bustiarà a les cases, i que també es podrà consultar als canals de comunicació de l’Ajuntament.

cartell festa major
cartell festa major