La cavalcada de Reis sortirà a les 17.30 h des del Teatre

Última revisió 20-12-2017 13:39
03/01/2018

La Cavalcada dels Reis Mags farà el mateix recorregut que l'any passat  i sortirà el 5 de gener a les 17.30 hores des de davant del Teatre de la Garriga-El Patronat.

A causa de les obres del carrer Banys, el recorregut de la cavalcada de Reis 2018 serà el mateix de l’any passat. Si bé era previst, inicialment, que la cavalcada pogués passar pel carrer Banys (entre Figueral i la Doma, tal com s’havia anunciat al mapa del llibret de Nadal), per motius de seguretat i pensant en el pas dels carruatges, cavalls, vehicles i resta de comitiva, s’ha decidit repetir el recorregut del 2017.

La sortida, doncs, tindrà lloc, igualment, a les 17,30h des del Teatre de la Garriga - El Patronat. El recorregut passarà pels carrers Rosselló, Banys, Figueral, Plaça del Silenci, Nostra Sra. de la Salut, Cardedeu, Torrent de la Cova, Calàbria. L’arribada a la Plaça de l’Església és prevista cap a les 19h, on l’alcaldessa els lliurarà les claus del poble.

Com sempre, comptarà amb més de 100 participants, 400 quilos de caramels per repartir i una forta implicació de les escoles de dansa del municipi.

cavalcada de reis la garriga
cavalcada de reis la garriga