El Teatre programa un homenatge al ballarí Joan Serra

Última revisió 06-03-2014 10:06
04/03/2014

El Teatre de la Garriga-El Patronat ha programat pel proper 8 de març a les 19h la projecció d’un documental i a les 20 h, un espectacle de la companyia Factoria Mascaró, per retre homenatge al coreògraf i ballarí Joan Serra. 

Sota el títol La Via Crucis, parteix d’una tria de quatre peces de folklore català com són El testament d’Amèlia, La morisca de Gerri de la Sal, La dansa de Castellterçol i la jota i en desenvolupa la seva particular visió. L’espectacle vindrà precedit per un documental, a les 19 h, on es mostra el treball del coreògraf. Joan Serra (1947-2013) va estar vinculat a l’Escola Municipal de Música des del curs 2010 on va encapçalar la recuperació i actualització del ball de gitanes a la Garriga.

Al documental "Els peus són el llapis del meu llenguatge", que es va emetre al programa de TV3 la sonora, hi participen alumnat i professorat de l'Escola Municipal de Música de la Garriga.

Per aquest març, el Teatre també ha programat l’espectacle familiar de titelles amb música en directe El conte de la lletera. El muntatge de la companyia Xip Xap es farà el 23 de març a les 18 h.

Les entrades per assistir a les dues propostes es poden comprar de manera anticipada a l’OAC (dilluns, dimecres, dijous i divendres de 9h a 14 h i dilluns i dijous de 16.30 a 19h), a qualsevol oficina de Catalunya Caixa i a través del Tel-Entrada 902 10 12 12 o per internet. També es poden comprar el mateix dia de l'espectacle a la taquilla del Teatre.

Via Crucis de la Factoria Mascaró
Via Crucis de la Factoria Mascaró