Dos garriguencs, a les semifinals del certamen de lectura en veu alta

Última revisió 12-03-2014 14:31
12/03/2014

Marc Pérez Pratdesaba de l'escola Tagamanent i Jan Sobrevia Gago de l'institut Blancafort han guanyat els quarts de final del certamen de lectura en veu alta en les seves respectives categories que s'ha portat a terme avui al Teatre de la Garriga-El Patronat. Això els dóna el passaport per accedir a les semifinals, que es faran el 7 de maig a Barcelona.

Als quarts de final hi ha participat alumnat de Caldes, Lliça d'Amunt, lliçà de Vall, Sta Eulàlia de Ronçana, l'Ametlla, St Feliu i Bigues i Riells. El jurat ha destacat el nivell dels participants d'enguany.

Des del curs 2004-05, la Fundació Enciclopèdia Catalana organitza aquest certament amb un gran èxit i acceptació per part de la comunitat educativa ja que és concebut per a ser treballat col·lectivament i no pretén fomentar la competitivitat, però sí l'afany de superació i autoexigència dels nois i les noies. Segons els organitzadors “el veritable premi el pot tenir tothom, perquè tots els participants en el certamen poden descobrir el gust per la lectura”.

 

Guanyadors dels 1/4 de final del certamen de lectura en veu alta
Guanyadors dels 1/4 de final del certamen de lectura en veu alta