Arriba el 3r Memorial Santiago Cucurella

Última revisió 01-02-2019 09:14
01/02/2019

L'Aula de la Universitat a l'Abast de la Fundació Universitària Martí l'Humà (FUMH) celebra, per tercer any consecutiu, el Memorial Santiago Cucurella. Aquest any, a més, ha preparat un acte d'homenatge que consistirà en la descoberta d'una placa que donarà el nom de Santiago Cucurella a la sala principal de Can Ramos, seu de la FUMH.

La cerimònia es farà el 5 de febrer a les 17.30 h, comptarà amb la presència de família i amistats i serà oberta al públic. Amb aquest cicle d'actes, la FUMH recorda la figura de qui en va ser fundador i director entre els anys 2002 i 2014. El Memorial inclourà, també, les següents conferències, que es faran a les 18.30 h al Teatre de la Garriga -El Patronat:

  • Dimarts 5 de febrer: Joan Cruells (psiquiatre). Salut mental. Debilitats i fortaleses.
  • Dimarts 12 de febrer: Jordi Portabella (biòleg). La ciència; com ens ajuda en el dia a dia.
  • Dimarts 19 de febrer: Montse Guri (pedagoga). Teixint l’educació.
  • Dimarts 26 de febrer: Jordi Barbeta (periodista). Política i periodisme.

Santiago Cucurella, historiador, va morir el 25 de febrer de 2015. Al marge de la seva estreta relació amb la FUMH, va ser un dels impulsors de Contrapunt Associació Unesco de la Garriga i professor d’història durant més de trenta anys, gran part dels quals va exercir a l’institut Manuel Blancafort, del qual també en va ser director.

Santiago Cucurella
Santiago Cucurella