3a edició de les Jornades d'Emprenedoria

Última revisió 28-06-2017 11:33
07/11/2016

La 3a edició de les Jornades d’Emprenedoria arriben els propers 15 i 16 de novembre a Can Raspall, on es podran conèixer tècniques i estratègies encaminades a tirar endavant un projecte emprenedor, des de les que la part més teòrica fins a la més pràctica.

Les Jornades, organitzades des del Servei d‘Emprenedoria de l’Ajuntament, tractaran temàtiques d’utilitat per a totes aquelles persones que tenen una idea de negoci. Els tallers programats aniran a càrrec de l’expert Jordi Puigdellívol (Start-Up Innovation Sherpa), que destaca per la seva gran capacitat de comunicar i de fer molt entenedors aspectes que a primera vista poden semblar complicats.

A les sessions es treballaran els següents continguts: “Pensament lateral per despertar la creativitat”; “Model de negoci: ordenem la idea de negoci i millorem-la”; “Habilitats de negociació: lluitar pel meu tros del pastís o fer-lo més gran que abans”, i “Elevator Pitch o com captar l’atenció del client en menys d’un minut”.

Les inscripcions encara són obertes i es poden fer al Servei d’Emprenedoria (planta -1 de l’Ajuntament), al telèfon 93 860 52 94 o l’adreça promocio@ajlagarriga.cat.

emprendre la garriga
emprendre la garriga