L'equip de govern presenta el PAM

Última revisió 24-11-2015 11:20
05/11/2015

L'equip de govern va presentar a la ciutadania el Pla d'Actuació Municipal (PAM), el passat 4 de novembre a la sala de Plens.

El PAM, amb les actuacions que es duran a terme durant aquesta legislatura, és fruit del treball conjunt de les dues formacions que formen l'equip de govern (CiU i Acord).

Durant la presentació, l'alcaldessa Meritxell Budó, va destacar que el PAM està obert a modificacions, aportacions i ampliacions ja que és un document viu i que s'ha d'adaptar a la ciutadania.

La tinent d'alcadia Neus Marrodán va destacar que  "és 1r cop que equip de govern presenta PAM. És la nostra aposta per la transparència i l'aproximació de la política municipal a les persones".

En l'àrea de Territori, per exemple, es vol agilitzar els tràmits per obtenir llicències urbanístiques i millorar la gestió d'incidències a la via pública. També es pren el compromís de redactar un nou Pla d'Ordenació Urbanística municipal. Ampliar la xarxa de carrils bici i redactar un pla de mobilitat i un altre d'accessibilitat també està entre els objectius d'aquesta legislatura.

Des de l'àrea econòmica es vol mantenir la bona salut de les finances municipals tal i com s'ha fet fins ara. Es vol optimitzar i millorar la gestió de les àrees econòmiques de
l’ajuntament per tal d’aconseguir tres grans objectius: No deixar de prestar cap servei a la ciutadania, donar suport al teixit industrial i empresarial del poble i executar, any rere any, aquelles inversions necessàries que un municipi com la Garriga necessita.

Pel que fa a l'àrea de serveis a les persones s'han ideat diferents accions per tal de "millorar el dia a dia persones: habitatge, esport, salut i igualtat per aconseguir la cohesió social que necessitem".  

Seguir amb el programa per potenciar i consolidar el Teatre de la Garriga i la Biblioteca són dos dels eixos principals que es portaran a terme des de l'àmbit d'Identitat. L'ampliació de l'oferta formativa també és una de les propostes d'aquest PAM.

En els documents adjunts podeu consultar la presentació i el PAM complet.

Des de l'equip de govern s'ha obert un apartat per a que la ciutadania pugui opinar i fer propostes.

 

Et pot interessar