Un any de la reobertura de l'Alhambra

Última revisió 10-08-2015 09:50
20/08/2015

El 29 d’agost farà un any de la reobertura del Cinema Alhambra després que la sala estigués 10 mesos tancada. Des de la reforma de l’espai, que s’ha condicionat i que per fi compta amb un projector digital, l’Alhambra ha completat la seva oferta cinèfila amb altres propostes culturals que li han permès arribar a un públic més ampli.

“Durant la darrera etapa teníem molt pocs espectadors perquè no podíem projectar en digital i això no ens permetia fer estrenes”, explica el gerent de la sala, Josep M. Miró, que assegura que a través de la campanya per salvar el cinema es van teixir noves complicitats amb mitjans i entitats. “Volem ser el cinema de sempre, però adaptar-nos als nous temps”, afegeix, fent referència a la recent aposta per les xarxes socials i el web del cinema, des d’on es fa difusió de la cartellera.

En el darrer any el cinema ha comptat amb la presència d’actors com Totò Cascio, de Cinema Paradiso; de directores de renom com Isabel Coixet, així com d’espectacles i actes d’entitats de col·lectius i entitats. Amb tot, ha aconseguit guanyar i fidelitzar públic tant de la Garriga com de la comarca, que troba en el cinema de la Garriga un lloc on pot gaudir tant de films comercials, com de pel·lícules d’autor i projeccions en versió original. 

De cara al nou curs que obrirà el proper 21 d'agost, l’espai prepara també nombroses novetats.

Cinema Alhambra la Garriga
Cinema Alhambra la Garriga