Ghassan Saliba, expert en persones refugiades, a la Garriga

Última revisió 08-10-2015 12:32
08/10/2015

L'expert en camps de refugiats i responsable del món àrab de CCOO, Ghassan Saliba, serà a la Garriga el proper dijous 15 d'octubre.

Sota el títol "Conflictes a l'Orient Mitjà i persones refugiades", Saliba explicarà com són els camps de refugiats als països fronterers al conflicte.

La xerrada, que es farà a les 8 del vespre a la sala de Plens, forma part del cicle que organitza el Consell Municipal de Cooperació per tal d'informar i resoldre els dubtes de la població respecte a les persones refugiades.

En aquesta sessió es debatrà sobre els diferents conflictes a l’Orient Mitjà i quines són les causes que provoquen que hi hagi milions de persones refugiades palestines, iraquianes i síries. El pes d’aquesta fugida, segons els experts, recau, sobretot, en els països de la regió, com el Líban. 

La sessió informativa té per objectiu donar resposta a les inquietuds de la ciutadania, tant a entitats, com a persones individuals, que volen donar suport en aquesta crisi humanitària, per això l’activitat es planteja com un intercanvi de preguntes i respostes entre l’especialista i el públic.