Inscripció Fira-Mercat de la Botifarra de la Garriga 2024

Fira agroalimentària amb producte de proximitat, i orientada a la promoció del territori que tindrà lloc els dies 2 i 3 de març de 2024. 

El termini per presentar sol·licituds: del 7 al 21 de desembre de 2023 (ambdós inclosos).

 

Aquesta fira-mercat tindrà un màxim de 40 parades expositores entre artesans i artesanes alimentaris i comerciant/es del sector alimentari amb producte ecològic i de proximitat.

L’horari de la fira-mercat serà: dissabte en horari de 9.30 h a 20.00 h i diumenge de 10.00 h a 15.00 h, i quedarà ubicada al carrer Centre i al carrer Banys fins al carrer Figueral.

En cas que hi hagi alguna modificació, tant en relació amb les dates com en relació amb els horaris, l’organització comunicarà dita modificació al webs: www.lagarriga.cat   i www.firadelabotifarra.cat.

Qui el pot demanar?

Persones físiques o jurídiques que no siguin titulars d'una autorització al mercat no sedentari de la Garriga i que compleixin tots els requisits.

Quan es dóna resposta?

Finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, l'Alcaldessa adoptarà una resolució en el termini màxim d'un mes, amb la relació de persones aspirants admeses i excloses; la resolució s'ha de publicar a la Seu Electrònica del web municipal, al Portal de Transparència de l'Ajuntament de la Garriga i exposar-lo al tauler d'anuncis electrònic (e-TAULER) municipal.

Documentació necessària?

 Formulari específic de sol·licitud

 Certificat de formació en higiene i seguretat alimentària (en el cas de persones que pertanyin al sector d'artesania alimentària)

 Registre sanitari o autorització sanitària de funcionament, en cas de participar al procés productiu (en el cas de persones que pertanyin al sector d'artesania alimentària)

 Assegurança de responsabilitat civil per una cobertura mínima de 300.000,00€ de l'any en curs

 Dossier descriptiu del producte artesà amb el que es participarà a la fira-mercat

 Carnet d'Artesà Alimentari expedit pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya (documentació opcional) (en el cas de persones que pertanyin al sector d'artesania alimentària)

 Acreditació d'estar inscrit al registre del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) (documentació opcional) (en el cas de persones que pertanyin al sector d'artesania alimentària)

 Acreditació d'estar adherit al sistema de venda de proximitat (documentació opcional) (en el cas de persones que pertanyin al sector d'artesania alimentària)



Canals de tramitació

PresencialmentOficina d'Atenció a la CiutadaniaPlaça de l'Església, 208530 - La Garriga (Barcelona)
TelemàticamentEmplenar el formulari. Iniciar el tràmit per internet
Per a la tramitació telemàtica, s'hauran de complimentar els camps de la instància genèrica, adjuntar el formulari específic de sol·licitud degudament complimentat i tota la documentació requerida a l'apartat anterior.

Preu

81,64 € per un espai de 4x4 i dret d'ús de toma bàsica de corrent, segons càlcul per ocupació de la via pública que estableix l'ordenança T01 municipal.

ÀMBITS TEMÀTICS

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 21-12-2023 12:46