Xavier Solà, a la presentació de la nova temporada de Ràdio Silenci

Última revisió 30-09-2015 09:25
30/09/2015

Ràdio Silenci, l’emissora municipal de la Garriga, presenta la programació de la temporada 2015-2016 el divendres 2 d’octubre a les 8 del vespre a l’auditori de l’Escola de Música, a la plaça Josep Maurí i Serra.

La presentació està oberta a tot el públic, que escoltarà en directe una edició especial del programa Anem bé. A banda de conèixer les novetats de la graella de Ràdio Silenci, els assistents podran participar en una entrevista al padrí de la nova temporada, el periodista de Catalunya Ràdio i presentador de La nit dels ignorants 2.0, Xavier Solà.

La graella de l’emissora municipal de la Garriga incorpora fins a vuit programes nous, com ara: Passeig esportiu, el resum setmanal de l’actualitat esportiva local; La tertúlia, amb veus experimentades del municipi; La Trinxera, un espai d’història; At Camarillo, un programa amb esquelet jazz; Mercats del món, que voltarà pels mercats més interessants del planeta; i Silenci, comença la sessió, l’espai de cinema de l’emissora. En total, la graella inclou trenta-dos programes per a tots els gustos i edats, dels quals dinou són d’elaboració pròpia. En total, una seixantena de col·laboradors passaran cada setmana pels estudis del carrer dels Banys.

 

Xavier Solà
Xavier Solà

Enllaços