Visites per conèixer l'arquitectura modernista i el refugi

Última revisió 11-07-2018 09:38
11/07/2018

Aquest dissabte 14 de juliol es programen dues visites guiades des del Centre de Visitants. Una per conèixer l'arquitectura del modernisme i l'altra dins el refugi antiaeri.

El Centre de Visitants de la Garriga organitza, aquest dissabte 14 de juliol, un parell d’activitats per descobrir part del patrimoni del municipi.

D’una banda, l’itinerari guiat “El Modernisme de la burgesia. Arquitectura, aigües i jardins” permetrà conèixer als participants el nou eixample garriguenc, creat entre finals del segle XIX i principis del XX, i fet a mida de les famílies burgeses vingudes de Barcelona. Grans torres d’estiueig amb jardins i noves avingudes senyorials, al voltant d’espais termals, formen part d’aquesta descoberta.

La sortida té lloc a les 10 h, des de Can Raspall (c. Banys, 40) i cal fer reserva prèvia al correu info@visitalagarriga.cat.

Una mica més tard, a les 12 h, es programa la visita guiada a l’interior del refugi antiaeri de l’estació de la Garriga, testimoni del treball col·lectiu del poble davant l’amenaça dels bombardeigs franquistes durant la Guerra Civil. Les places són limitades i també cal fer reserva a través del correu info@visitalagarriga.cat.

Totes dues visites es programen també per dissabte 11 d’agost i per dimecres 15 d’agost.

Trobareu més informació al web www.visitalagarriga.cat

El centre turísticopatrimonial ha vanviat d'horari i juliol i agost obre de dimarts a diumenge de 10 a 14 h, i els divendres i dissabtes també de 16 a 19 h.

visites guiades la garriga
visites guiades la garriga