Visites guiades, gastronomia, música i PiroCorpus com a avantsala de Corpus

Última revisió 29-05-2018 08:51
29/05/2018

La jornada prèvia a la diada de Corpus ve carregada d’activitats, entre les quals destaca el PiroCorpus 2018, un esclat de llum, colors i música que dóna la benvinguda a una de les celebracions més importants de la Garriga.

El PiroCorpus tindrà lloc a les 22.30 h, a la plaça de l’Església i serà la cirereta del pastís d’un dia que arrencarà a les 10 h, amb l’itinerari guiat El Modernisme de la burgesia, amb sortida a Can Raspall.  A les 12 h, també es farà una visita guiada al Refugi Antiaeri de l’estació. Totes dues activitats requereixen inscripció prèvia a info@visitalagarriga.cat o al 610477823.

La gastronomia prendrà el protagonisme a l’hora de dinar, amb l’arrossada popular que es farà a la plaça Can Dachs i que servirà per homenatjar l’estimat arrossaire Esteve Ton Manel.

Després, a les 16 h, la plaça de l’Església acollirà l’Enramada, una altra de les activitats que no poden faltar en aquesta celebració.

Tarda musical

A la tarda, a les 18 h, l’Església Parroquial serà l’escenari del concert de la Societat Coral l’Aliança i la Societat Coral la Lira de Sant Cugat.

A la Fundació Maurí, mitja hora més tard, es podrà visitar l’exposició De les capelletes d’ermità a les capelletes de visita domiciliària, amb Joan Arimany, especialista en religiositat popular.

A les 19 h, es coneixerà el veredicte del Concurs de Cartells de Corpus, que vindrà acompanyat d’una Jazz Free Impro. Serà a la Sala Andreu Dameson.

La música seguirà, també a les 19 h, a la plaça de l’Església, amb Tocats del cello i els Limoncello, i una hora més tard, amb la Cloenda del Festival de Jazz a l’Auditori de l’EMM.

Enllaços