Un Sant Jordi ple de propostes

Última revisió 30-06-2017 11:17
18/04/2017

La diada de Sant Jordi es celebrarà a la Garriga durant tot el cap de setmana del 21 i el 23 d’abril. Les parades de llibres i flors s’instal·laran a la plaça de Can Dachs durant tots dos dies. En aquest espai, també s’hi faran espectacles, sorteigs i lliuraments de premis.

El diumenge 23 al matí, diada de Sant Jordi, els nens i nenes podran gaudir d’un espectacle infantil a càrrec de Jaume Barri, i més tard tindrà lloc el programa especial i en directe de Ràdio Silenci. El Centre de Visitants també es traslladarà fins a la plaça per atendre visitants i vendre llibres i productes relacionats amb la història i el patrimoni de la Garriga. 

El mateix dia de Sant Jordi al migdia, a Can Dachs, es farà un acte de presentació de la campanya en favor de les persones refugiades Trencant Murs, obrint pas, i es lliuraran els premis del concurs literari “Murs”. A aquest certamen, convocat per La Garriga Societat Civil/ La Garriga Guerrera i la llibreria Strogoff, hi ha participat alumnat dels centres educatius del municipi, que ha escrit relats relacionats amb tot allò que representen les fronteres i els murs en la vida de les persones. 

Un any més, la Biblioteca organitzarà la Revetlla de Sant Jordi, que es farà el divendres 21 d’abril a la tarda i el dijous 20 es farà la presentació del col·leccionable l’Abans de la Garriga . 

També el grup Gospel Joy la Garriga farà el seu tradicional concert solidari el 20 d'abril a l'Auditori i el Club dels poetes vius un recital de poemes el dia 23 a la Torre del Fanal.