Un centenar de tallers per promoure la salut

Última revisió 27-03-2018 11:43
03/04/2018

El Pla de Prevenció de Drogues i Promoció de la Salut C17 ofereix, durant el curs 2017-2018, més d’un centenar de tallers a alumnat de secundària, batxillerat i cicles formatius dels instituts Vil.la Romana, Manuel Blancafort, l’escola Sant Lluís Gonçaga i l’ISCAT.

Les activitats, com per exemple “Alcohol, sortim?” i “Estàs pantallat?”estan centrades en la prevenció del consum de drogues i l’ús adequats de les pantalles. També s’ofereixen tallers que promouen el hàbits de salut vinculats a sexualitat i afectivitat, alimentació saludable i educació emocional com el de “Begudes energètiques, què estic bevent?” i “Autoestima i nutrició”.

Des de l’any 2005, el Pla C17 ofereix un catàleg amb un ampli ventall de propostes per a que cada centre educatiu pugui sol·licitar, a l’inici de cada curs escolar, els tallers que desitgin. Com a novetat, aquest curs s’ha incorporat a l’oferta, l’obra de Teatre interactiva “Vull ser algú” de la companyia Frec a Frec per treballar la prevenció del consum de drogues entre alumnes de 3er i 4rt d’ESO.

 

tallers C17
tallers C17