Últims dies per fer propostes al Pressupost Participatiu

Última revisió 03-05-2018 13:14
03/05/2018

El període per fer propostes per al Pressupost Participatiu de 2019 acaba diumenge 6 de maig. La presentació de propostes es pot fer per d'Internet o omplint la butlleta que s’ha distribuït casa per casa i dipositant-la a les urnes repartides per diversos equipaments del municipi.

Trobareu urnes a l’OAC de l’Ajuntament, la Biblioteca, l’Escola Municipal d’Educació, el Casal de Gent Gran l’Esplai, el Casal de Joves, la Torre del Fanal, el Pavelló de Can Noguera, el Pavelló de Can Violí, l’Escola Municipal de Música i Serveis Socials, als baixos de la Biblioteca.

Si voleu particiar a través d'Internet, ho podeu fer al web http://pressupostparticipatiu.lagarriga.cat.

Pot presentar propostes tothom qui viu i/o treballa a la Garriga, i es pot fer individualment, en grup o com a entitat.

Es pot fer qualsevol proposta en matèria d’inversió, com per exemple, la renovació o creació d’equipaments municipals, la millora de l’espai públic o l’adquisició de tecnologies d’ús públic.

Han de ser inversions que beneficiïn la població, donin resposta a una necessitat concreta, siguin competència municipal, i tècnica i econòmicament viables. El pressupost d’enguany preveu destinar 200.000 euros a inversions municipals.

Següents fases del procés

Un cop acabada la fase de presentació de propostes, es procedirà a la validació tècnica de les mateixes i tot seguit es farà una jornada participativa per escollir entre 10 i 15 propostes que passaran a la fase final de votació, que tindrà lloc entre els mesos de juliol i setembre. La votació final es farà entre el setembre i l’octubre. Podran votar online i/o de forma física totes les persones de 16 i més anys empadronades a la Garriga.

urna Pressupost Participatiu
urna Pressupost Participatiu