Tret de sortida de la programació de Corpus 2015

Última revisió 01-06-2015 13:59
01/06/2015

El Teatre de la Garriga - El Patronat es va omplir divendres 29 de maig per la presentació de la programació de Coprus 2015, en què es va anunciar publicament la declaració de les catifes de la Garriga com a element festiu tradicional d'interès nacional. 

L'acte va comptar amb l'assistència de Lluís Puig, director general de Cultura Popular, Associacionisme i Accions Culturals de la Generalitat, i els parlaments de l'alcaldessa en funcions Meritxell Budó, el regidor en funcions Albert Benzekry i el president de l'Associació Corpus-la Garriga, Enric Marata. 

La presentació va incloure el concert Corpus imaginari, tot un espectacle de cultura popular amb música del garriguenc Marçal Ramon i a càrrec de la Companyia Imaginària d'Arreu, que a més va comptar amb la participació de Joan Gariga i Carles Belda (rapsodes), l'Ebsart Dansaire de Granollers, els Geganters de la Garriga, l'Agrupació Sardanista de la Garriga i els ballarins Joana Serra i  Magí Serra. El CD de Corpus imaginari ja es pot adquirir a comerços del municipi. 

Durant l'acte també es va donar a conèixer El Clavellot, el capgròs que a partir d'aquest any serà present a tots els actes de Corpus al poble.