Tallers de noves tecnologies i escriptura a l'EME

Última revisió 18-08-2014 13:20
02/08/2014

L’Escola Municipal d’Educació (EME) comença el nou curs amb una oferta renovada. Als cursos d’anglès i informàtica, s’hi afegeixen tallers de noves tecnologies. 

Sota el títol “Què puc fer amb les fotografies del mòbil” o “Tinc un smartphone, i ara què?”, les sessions volen donar eines sobre com treure el màxim profit del nous aparells de telefonia.
Una altra novetat, és el curs d’Iniciació a l’escriptura de ficció, adreçat a persones amb habilitats o interès per escriure que volen conèixer les bases de l’ofici d’escriptor.

L’oferta de l’EME es completa amb diferents tallers “handmade” en els quals s’explicaran diverses tècniques per a treballar amb productes naturals, per segons els organitzadors “descobrir el plaer de les coses fetes a mà, creant peces úniques i personalitzades”. En aquestes sessions es podrà aprendre a feltrar llana natural, fer peces de sabó o estampar roba, entre d’altres.

A més, per a aquest curs 2014/2015, es mantenen els cursos d’informàtica de nivell bàsic i nivell mig amb la possibilitat de realitzar la prova per obtenir el certificat ACTIC i la formació per preparar l’accés a cicles formatius de grau mitjà i superior.

Curs noves tecnologies
Curs noves tecnologies