Suport al sector turístic

Última revisió 15-05-2020 20:08
18/05/2020

Des de l'Ajuntament de la Garriga s'organitzen, aquesta setmana, tres sessions virtuals de suport al sector turístic del municipi.

Sota el títol "Preparem-nos pel demà postCovid-19" i tenint en compte el nou escenari amb l'aplicació de noves mesures d'higiene i seguretat, s'han organitzat tres sessions virtuals per reflexionar i plantejar noves estratègies, de manera coordinada, que permetin captar clientela de turisme de proximitat als establiments locals.

Les dues primeres sessions (dilluns 18 i dimecres 20 a les 17h ) són de coneixement del patrimoni natural i cultural de la Garriga i sobre quins recursos que ofereixen des del Centre de Visitants. Es vol que els establiments coneguin de primera mà el potencial turítstic de la destinació la Garriga amb la seva història, el paper de l'estiueig, els balnearis, la seva cuina, cultura...

 La darrera sessió (divendres 22 a les 17 h) és un espai de reflexió sobre el futur postCovid -19, com es pot adaptar el pla estratègic municipal i com revertirà això en els negocis garriguencs. 

Més infomració sobre aquesta iniciativa a l'Àrea de Turisme.


 

Suport al sector.
Suport al sector.