S'estrenen dues obres de l'Escoleta de Teatre

Última revisió 25-06-2014 09:03
25/06/2014

El proper 27 de juny a les 18.30h s’estrenaran les dues obres de teatre (La Delegada i Teràpia de grup), que han estat preparant els dos grup de l’Escoleta de Teatre, durant tot el curs. 

Mireia Gatius, professora de teatre, actriu i membre de Nats Teatre, amb el seu grup d’alumnes presentaran una adaptació de l’obra La Delegada, del guionista Ignasi Garcia Barba, amb una temàtica i un contingut que ha engrescat molt als alumnes del curs. A l’obra, es convoquen eleccions perquè els alumnes d’una classe escullin al seu representant. Una colla de perdonavides que ha aconseguit fer-se amb el poder a l’escola, extorsionant, fent “bullying” i aplicant la política de la por, decideix presentar a la Joana, una candidata “titella”. Però un cop s’ha convertit en la delegada, els abusos de la colla es multipliquen. La Joana comença a sofrir, no pot suportar ser còmplice de tot el que veu. Però malgrat tot això a La Delegada, també hi ha molta comicitat, un text teatral, pot ser amè i divertit, fins i tot si tracta un tema seriós.

Lluís Perez, professor de l’altre grup, actor i membre de Nats Teatre, amb els seus alumnes han preparat a partir de improvisacions una obra amb textos propis: Teràpia de Grup. L’obra es situa a la consulta de la doctora Princeton, psicòloga i terapeuta, que ha citat a sis dels seus pacients, per tal de realitzar una teràpia de grup. Poc a poc, anirem coneixent les personalitats d’aquests sis curiosos personatges, i també, la d’un convidat sorpresa, Sir Wellington McKey, aristòcrata anglès de finals del segle XIX i viatjant del temps.

Durant el juliol s’obrirà el període d’inscripcions pels cursos de l’Escoleta de Teatre, adreçats a nens i nenes a partir de 8 anys.

Escoleta de teatre de la Garriga
Escoleta de teatre de la Garriga