Sardanes a l'Asil

Divendres, 4 d'octubre de 2019 a les 08:00

El proper diumenge 13 d'octubre, seguint la col·laboració establerta els darrers anys, l'Agrupació Sardanista la Garriga organitza una ballada de sardanes als jardins de l'Asil Hospital de la Garriga amb la intenció d'apropar la sardana a la gent més gran de la Garriga que ja no pot assistir a les ballades i aplecs.

 

 

La ballada començarà a les 11.30 hores del matí a càrrec de la cobla Lluïsos de Taradell, una formació fundada l'any 1876. Del programa de sardanes, cal destacar la interpretació de sardanes clàssiques com 'el Saltiró de la Cardina' o 'La Puntaire', sardanes que agraden especialment a las més grans que viuen a l'Asil Hospital.

Una de les sardanes també a destacar és la interpretació de la sardana 'L'Aguilà de la Garriga' de Miquel Tudela, que el compositor va dedicar-la al garriguenc Josep Aguilà l'any 1987, quan era president de l'Agrupació Sardanista la Garriga.

A la mitja part hi haurà refrigeri i la ballada acabarà amb la interpetació de La Santa Espina en solidaritat a les persones preses polítiques i exiliades polítiques. Qui vulgui podrà visitar les casetes en miniatura Olivé-Bulbena.

Darrera actualització: 04.10.2019 | 09:02