S'aproven les subvencions a projectes de cooperació d'entitats garriguenques

Última revisió 18-08-2014 13:10
18/08/2014

Un any més, l’Ajuntament subvencionarà diversos projectes de cooperació al desenvolupament, destinant el 0,8% del seu pressupost. Enguany, han estat aprovats 5 dels 8 projectes que es van presentar: el de Mans Unides, el de l’associació Cultural Asilah, el de l’Institut Vil·la Romana (conjuntament amb Entrepobles), el de l’associació La Garriga Societat Civil i el de la Fundació Pax.

Entre tots, sumen 48.814,90 euros dels 56.893,48 amb què comptava la convocatòria. El que resta anirà, com altres anys, a projectes socials que atenen persones en situació de risc del nostre municipi. La valoració dels projectes ha anat a càrrec del Fons Català de Cooperació, organisme que també en fa el seguiment i amb qui l’Ajuntament hi té un conveni des de l’any 2011.

A banda, del projecte en sí, les entitats han de dedicar part dels diners a realitzar activitats d’educació per al desenvolupament al poble, amb la finalitat d’explicar, ja sigui mitjançant xerrades, projeccions de pel·lícules o edició de materials diversos, en què consisteixen els seus projectes, i el motiu pel qual cal seguir donant-los suport.

Logo cooperació la Garriga
Logo cooperació la Garriga