Sant Jordi tornarà a omplir les places de llibres i flors

Última revisió 08-04-2014 09:40
17/04/2014

La Garriga tornarà a celebrar la Diada de Sant Jordi amb propostes culturals diverses i les tradicionals parades de llibres i flors, que es combinaran amb els estands d’entitats.
Les activitats paral·leles ja es començaran a organitzar el dia abans. Així el dimarts 22, la Biblioteca té previst programar un taller de punts de llibre, un recital popular i un espectacle de màgia.

Ja el mateix dia 23 al matí, parades de llibres i flors rebran les visites de les escoles, que posteriorment assistiran al tradicional espectacle de la Biblioteca a la plaça de l’Església. Enguany Pep Puigdemont serà l’encarregat d’una hora del conte especial amb “Balls, dracs i roses”, a partir de les 10.30 h.

A la tarda, es desenvoluparan el gruix de propostes amb les activitats de la Biblioteca ( “El poble recomana i “Quiz de llibres”.) i els tallers de dibuix a càrrec de l’EMAD. Des de l’escola municipal es vol crear un drac gegant. La jornada es completarà amb l’espectacle infantil "Ot, l’ou i el noi de la mandolina", que es farà a les a les 18 h, a la plaça de l’Església.

Tota la programació detallada la podreu trobar a l’espai agenda.

Cartell Sant Jordi
Cartell Sant Jordi