Sant Jordi solidari del projecte ACADA

Última revisió 29-04-2014 09:44
29/04/2014

Els 24 alumnes del projecte ACADA van organitzar aquesta diada un Sant Jordi Solidari amb el què han recaptat 100.28€ que aniran destinats a Càritas de la Garriga.

L’activitat, que s’engloba dins el taller solidari que es realitza al projecte des de fa 5 anys, va consistir en la venda de punts de llibre fets amb retalls de xapa de fusta i ceràmica que els alumnes havien treballar a les classes d’Ebenisteria i Art.

A més els alumnes del projecte varen preparar un taller obert a tots els nens i nenes que van visitar l’estand, en el qual els més menuts varen poder realitzar el seu escut de Sant Jordi fet amb cartrons reciclats. Aquest taller va ser tot un èxit i es van esgotar el total de 92 peces que s’havien previst.

En els propers dies, l'alumnat farà una visita a la seu de Càritas per fer el lliurament dels diners recaptats i podran veure de primera mà el treball realitzat per aquesta entitat i el destí dels diners que han aconseguit. La intenció és que aquest taller serveixi no només per a fer una donació material sinó també per a que els joves coneguin una realitat que els pot ser llunyana, i prenguin consciència de la importància de valors com la solidaritat, l’empatia o el treball voluntari.

L’ACADA és un projecte d’adequació curricular gestionat per l’Escola Municipal d’Educació de l’Ajuntament de la Garriga, adreçat a alumnes de 4t d’ESO dels tres centres de secundària del municipi: l’institut Manuel Blancafort, l’institut Vil·la Romana i l’Escola Sant Lluís, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i del Departament d’Ensenyament.

Taller Acada per Sant Jordi
Taller Acada per Sant Jordi